作者: Audrey 發表于 2014-2-13 11:30:54
2825 61
BenLau 發表於 2014-2-25 17:23:52 |顯示全部樓層
紅寶石公主 發表於 2014-2-25 13:39
percy大,星期四有冇其他嘢交收

唔知窩!d野宜家係虎門!有機!
回復

Audrey 發表於 2014-2-25 20:55:56 |顯示全部樓層
PercyMKLau 發表於 2014-2-25 17:23
唔知窩!d野宜家係虎門!有機!

買咗D mug 野呀!
我搶啦!
回復

BenLau 發表於 2014-2-25 21:24:59 |顯示全部樓層
Audrey 發表於 2014-2-25 20:55
買咗D mug 野呀!
我搶啦!

版主,你都淘左個間架!
回復

Audrey 發表於 2014-2-25 21:32:53 |顯示全部樓層
PercyMKLau 發表於 2014-2-25 21:24
版主,你都淘左個間架!

同一間呀!
咁明日應該收到囉!
回復

阿火 發表於 2014-2-25 21:36:41 |顯示全部樓層
Audrey 發表於 2014-2-13 11:32
No.2   玉蓮 毋名,二十多年前起瑞士路旁摘。
                 應有十份
1.

二十多年前起瑞士路旁摘.... ????

版主,快啲返去瑞士自首啦!
回復

Audrey 發表於 2014-2-25 21:42:15 |顯示全部樓層
阿火 發表於 2014-2-25 21:36
二十多年前起瑞士路旁摘.... ????

版主,快啲返去瑞士自首啦!

咁好多版友要一齊去喎!
回復

BenLau 發表於 2014-2-25 22:12:05 |顯示全部樓層
Audrey 發表於 2014-2-25 21:32
同一間呀!
咁明日應該收到囉!

係啊!宜家已经到左虎門啦!你d盆有無問题啊?如果無問题我就确認收货啦!
回復

Audrey 發表於 2014-2-25 22:38:04 |顯示全部樓層
They are good.

回復

BenLau 發表於 2014-2-26 09:32:06 |顯示全部樓層

(更新一下大家的交收回复情況)大家好!請大家幫忙睇睇
地點:太子地鐵站客務中心旁
A。星期四18:30~19:30
B。星期日12:00~12:30

No.1   椒草  應有五份
1.Claudiatang (版主有安排)
2. JoanneBB (请睇睇星期日中午太子/花墟可以吗)
3. Melb (把椒草讓左比Silicon大師,不過到時都會出現系太子,想一睹Melb大師風采的要把握此機會)
4. chau_lyc (已回复星期四OK,到時見)
5. sfish (已回复星期四OK,到時見)
6. silicon (已回复星期四OK,到時見)

No.2   玉蓮 毋名,二十多年前起瑞士路旁摘。應有十份
1.Claudiatang(版主有安排)
2. JoanneBB (请睇睇星期日中午太子/花墟可以吗)
4. mikilovefan (已回复星期四OK,請留聯絡電話,到時見)
5. chau_lyc (已回复星期四OK,到時見)
6. sfish (已回复星期四OK,到時見)
7. milkkelly (睇睇O唔O,唔O再约)
8. silicon (已回复星期四OK,到時見)
9. almond17 (已回复星期四OK,到時見)
10. 八王爺 (已交收)

備註:
1. 請自備容器裝植物
2. 請PM留聯絡電話,我收到PM後會回复我的聯絡電話
3. 今個禮拜特別忙,如有變動會本週三21:00前在此發布,麻煩週三上來睇睇。唔好意思!

Thanks!  發表於 2014-2-26 09:38
回復

milkkelly 發表於 2014-2-26 14:53:23 |顯示全部樓層
3. Melb (把椒草讓左比Silicon大師,不過到時都會出現系太子,想一睹Melb大師風采的要把握此機會)

4. mikilovefan (已回复星期四OK,請留聯絡電話,到時見)
7. milkkelly 星期四OK~ 唔該晒
回復

BenLau 發表於 2014-2-27 09:55:24 |顯示全部樓層
A。星期四18:30~19:30
B。星期日12:00~12:30

2. JoanneBB (五代大师今天代收)

2. JoanneBB (五代大师今天代收)
4. mikilovefan (已回复星期四OK,到時見)
7. milkkelly (已回复星期四OK,到時見)

備註:
1. 請自備容器裝植物
2. 請PM留聯絡電話,我收到PM後會回复我的聯絡電話
回復

Melb 發表於 2014-2-27 13:42:03 |顯示全部樓層
PercyMKLau 發表於 2014-2-27 09:55
A。星期四18:30~ ...

辛苦哂你了

今晚見~!
回復

BenLau 發表於 2014-2-27 19:23:15 |顯示全部樓層
多谢各花友配合!唔驶25分鐘就完成任務。多谢大家配合!
仲有多谢幾位大師陪倾計!
回復

Audrey 發表於 2014-2-27 19:31:46 |顯示全部樓層
PercyMKLau 發表於 2014-2-27 19:23
多谢各花友配合!唔驶25分鐘就完成任務。多谢大家配合!
仲有多谢幾位大師陪倾計! ...

多謝 Percy 替我做交收。
謝謝 Melb, powergun........ 各位幫手。
回復

BenLau 發表於 2014-2-27 19:44:46 |顯示全部樓層
Audrey 發表於 2014-2-27 19:31
多謝 Percy 替我做交收。
謝謝 Melb, powergun........ 各位幫手。

版主!唔驶客氣。我地出d棉力姐。
回復

Audrey 發表於 2014-2-27 19:46:55 |顯示全部樓層
PercyMKLau 發表於 2014-2-27 19:44
版主!唔驶客氣。我地出d棉力姐。

每次都係要麻煩你哋。
回復

JoanneBB 發表於 2014-2-28 00:48:16 |顯示全部樓層
多謝版主,
辛苦晒Per大同五代師兄
回復

orik 發表於 2014-2-28 00:51:04 |顯示全部樓層
我好似錯過d好精彩嘅活動

難得一次見到咁多花友  發表於 2014-2-28 09:12
下次請早  發表於 2014-2-28 01:01
回復

BenLau 發表於 2014-2-28 01:59:04 |顯示全部樓層
Audrey 發表於 2014-2-27 19:46
每次都係要麻煩你哋。

版主,唔麻烦!最辛苦係你,割爱!
回復

BenLau 發表於 2014-2-28 01:59:55 |顯示全部樓層
orik 發表於 2014-2-28 00:51
我好似錯過d好精彩嘅活動

以後大把機會!
回復