請收留 - 玉蓮 - 分享完結

作者: Audrey 發表于 2014-2-10 21:22:43
4765 174
azuki1216hk 發表於 2014-2-24 17:19:38 |顯示全部樓層
HI~星期4 18:30 我還在開工中><

可否星期六3:00 太子/花虛?

或者星期四的話要7:30-8:00 (因收工不定時請見諒)
回復

almond17 發表於 2014-2-24 17:47:48 |顯示全部樓層
PercyMKLau 發表於 2014-2-24 13:15
大家好!請大家幫忙睇睇星期四18:30~19:00太子係咪OK?

2/   JoanneBB (睇睇O唔O,唔O再约)

3/   紅寶石公主 (已交收)
4/   Mikilovefan (睇睇O唔O,唔O再约)
5/   silicon (睇睇O唔O,唔O再约)
6/   kk_alice (睇睇O唔O,唔O再约)
7/   tungyip (OK) <---又多手改了
8/   N-Blythe (睇睇O唔O,唔O再约)
9/   vvboy (睇睇O唔O,唔O再约)
10/ Claudia (版主有安排)
11/ Kelly (睇睇O唔O,唔O再约)
12/ 花丁 (睇睇O唔O,唔O我會請chau_lyc大師幫手同你約坑口,時間要睇大師啦)
13/ almond17 (太子OK , thanks )
14/  ingridhung 星期四18:30~19:00太子
15/ sfish (睇睇O唔O,唔O再约)
16/ azuki1216hk (睇睇O唔O,唔O再约)
17/ 八王爺 (已交收)
18/ csc (睇睇O唔O,唔O再约)
19/ BluePrincess ((睇睇O唔O,唔O我會請chau_lyc大師幫手同你約坑口,時間要睇大師啦)
20/ lam_yuhk (睇睇O唔O,唔O再约)
回復

milkkelly 發表於 2014-2-24 19:13:03 |顯示全部樓層
首選: 北角
次選: 太子
回復

csc 發表於 2014-2-24 23:32:11 |顯示全部樓層

我收工不定時....星期四未必得
回復

mikilovefan 發表於 2014-2-25 01:36:31 |顯示全部樓層
4/   Mikilovefan (ok~星期四 18:30-19:00太子)
7/   tungyip (OK) <---又多手改了
12/ 花丁 (睇睇O唔O,唔O我會請chau_lyc大師幫手同你約坑口,時間要睇大師啦)
13/ almond17 (太子OK , thanks  )
14/  ingridhung 星期四18:30~19:00太子
16/ azuki1216hk (睇睇O唔O,唔O再约)
18/ csc (睇睇O唔O,唔O再约)
19/ BluePrincess ((睇睇O唔O,唔O我會請chau_lyc大師幫手同你約坑口,時間要睇大師啦)
回復

BenLau 發表於 2014-2-25 01:40:57 |顯示全部樓層
milkkelly 發表於 2014-2-24 19:13
首選: 北角
次選: 太子

请回复星期四O唔O啊?
回復

BenLau 發表於 2014-2-25 01:44:21 |顯示全部樓層
csc 發表於 2014-2-24 23:32
我收工不定時....星期四未必得

未必得唔緊要,估計機會有幾大啊?我最遲可以等到19:30
回復

BenLau 發表於 2014-2-25 01:47:10 |顯示全部樓層

(更新一下大家的交收回复情況)大家好!請大家幫忙睇睇星期四18:30~19:30太子係咪OK?

4/   Mikilovefan (已回复星期四OK,到時見)

7/   tungyip (已回复星期四OK,到時見)

13/ almond17 (已回复星期四OK,到時見)
14/  ingridhung (已回复星期四OK,到時見)
16/ azuki1216hk (可以等到19:30,真系唔得再算)
18/ csc (再确定)
19/ BluePrincess (已回复星期四OK,到時見)

備註:
1. 請自備容器裝植物
2. 請PM留聯絡電話,我收到PM後會回复我的聯絡電話
3. 今個禮拜特別忙,如有變動會本週三21:00前在此發布,麻煩週三上來睇睇。唔好意思!
回復

csc 發表於 2014-2-25 02:07:44 |顯示全部樓層
PercyMKLau 發表於 2014-2-25 01:44
未必得唔緊要,估計機會有幾大啊?我最遲可以等到19:30

一般收 19:00  但好多時都去到19:30至 20:00先至走得人
回復

BenLau 發表於 2014-2-25 02:11:26 |顯示全部樓層
csc 發表於 2014-2-25 02:07
一般收 19:00  但好多時都去到19:30至 20:00先至走得人

明白,工作為先,o甘我睇睇邊個花友本週日會出花墟
回復

csc 發表於 2014-2-25 02:13:25 |顯示全部樓層
PercyMKLau 發表於 2014-2-25 02:11
明白,工作為先,o甘我睇睇邊個花友本週日會出花墟

謝謝你
回復

花丁 發表於 2014-2-25 18:51:00 |顯示全部樓層
我星期四都可以到太子取,約6:45
咁唔駛麻煩chau_lyc 啦,
唔該哂 PercyMKLau!
回復

azuki1216hk 發表於 2014-2-26 09:21:54 |顯示全部樓層

16/ azuki1216hk (可以等到19:30,真系唔得再算)

OK~~~ 咁到時係留電話CALL定點?????
不好意思~因為我第一次參與呢D唔係好識~@@
回復

BenLau 發表於 2014-2-26 10:54:17 |顯示全部樓層

(更新一下大家的交收回复情況)大家好!請大家幫忙睇睇
地點:太子地鐵站客務中心旁
A。星期四18:30~19:30
B。星期日12:00~12:30

2/   JoanneBB (请睇睇星期日中午太子/花墟可以吗?)
4/   Mikilovefan (已回复星期四OK,請留聯絡電話,到時見)
5/   silicon (已回复星期四OK,到時見)
8/   N-Blythe (已回复星期日OK,到時見)
9/   vvboy (已回复星期四OK,到時見)
12/ 花丁 (已回复星期四OK,到時見)
14/ ingridhung (已回复星期四OK,請留聯絡電話,到時見)
15/ sfish (已回复星期四OK,到時見)
16/ azuki1216hk (已回复星期四OK,到時見)
18/ csc (请睇睇星期日太子/花墟可以吗?)
19/ BluePrincess (已回复星期四OK,到時見)

備註:
1. 請自備容器裝植物
2. 請PM留聯絡電話,我收到PM後會回复我的聯絡電話
3. 今個禮拜特別忙,如有變動會本週三21:00前在此發布,麻煩週三上來睇睇。唔好意思!
回復

N-Blythe 發表於 2014-2-26 11:14:55 |顯示全部樓層
  N-Blythe 星期日12:00~12:30
回復

lam_yuhk 發表於 2014-2-26 14:12:17 |顯示全部樓層
如果星期四6:15 太子可以嗎?
回復

milkkelly 發表於 2014-2-26 14:54:05 |顯示全部樓層
2/   JoanneBB (请睇睇星期日中午太子/花墟可以吗?)
4/   Mikilovefan (已回复星期四OK,請留聯絡電話,到時見)
11/ Kelly 星期四OK~ thanks!
14/ ingridhung (已回复星期四OK,請留聯絡電話,到時見)
16/ azuki1216hk (已回复星期四OK,到時見)
回復

csc 發表於 2014-2-26 23:23:08 |顯示全部樓層
csc 星期日12:00~12:30  ok
回復

lam_yuhk 發表於 2014-2-26 23:28:31 |顯示全部樓層
11/ Kelly 星期四OK~ thanks!
20/lam_yuhk (已回复星期四OK,6:15-6:30,到時見)
回復

BenLau 發表於 2014-2-27 00:36:57 |顯示全部樓層
csc 發表於 2014-2-26 23:23
csc 星期日12:00~12:30  ok

Good!!!!!!
回復