返回列表 發新帖

大口仔磁立方~

作者: heiheimama 發表于 2008-6-30 12:28:32
7897 52
kathyyeung105 發表於 2008-7-24 01:17:09 |顯示全部樓層

回復 40# kami88 的帖子

可以用1和你換27嗎?
回復

panda 發表於 2008-7-24 11:41:55 |顯示全部樓層
我想要11,14,15,16,17,24,30!!!
sorry,我冇大口仔磁石可以同你交換!!
回復

panda 發表於 2008-7-24 11:46:22 |顯示全部樓層
以上帖回復 40# kami88 的帖子
panda上
回復

hiflower 發表於 2008-7-24 11:59:18 |顯示全部樓層
原帖由 betterlusa 於 2008-7-16 11:54 發表
我差19,20,26,29 ..有冇呀

29號我有,要就PM我取地址。
回復

LING子 發表於 2008-7-24 14:13:24 |顯示全部樓層
大家好~

我欠 1 , 8, 15 , 20 , 23 , 27 , 29 , 30

我多出 : 2 , 4 , 9 , 10 , 13 , 14 , 24 , 31

有冇人同我交換呀?
回復

呀牛 發表於 2008-7-24 16:07:56 |顯示全部樓層
原帖由 LING子 於 2008-7-24 14:13 發表
大家好~

我欠 1 , 8, 15 , 20 , 23 , 27 , 29 , 30

我多出 : 2 , 4 , 9 , 10 , 13 , 14 , 24 , 31

有冇人同我交換呀?

我有27號呀~
回復

heidika 發表於 2008-8-1 20:26:00 |顯示全部樓層
你好!我多左9 , 22 , 25 , (26) , 29
想要你o既 10 !!
你聯絡 [email protected]
回復

LING子 發表於 2008-8-2 09:51:06 |顯示全部樓層

大口仔

我欠 8  15  23  29 同埋 mon   tue   wed   fri  ~
多出 2  5  9  10  13  14  16  17  24  26  31
有冇人同我換呀?
回復

LING子 發表於 2008-8-2 09:53:29 |顯示全部樓層

大口仔

我欠 8  15  23  29 同埋 mon   tue   wed   fri  ~
多出 2  5  9  10  13  14  16  17  24  26  31
有冇人同我換呀?
email : [email protected]
thx~~
回復

taimui 發表於 2008-8-6 14:07:01 |顯示全部樓層

請問你們的大口仔換完未呀?

大家好!!
小妹想請問你們的大口仔換完未呀?

我多了 : 4
            20*5

我徵求 : 2,3,7,10,12,16,18,19,22,23,24,25,27,28,30

Thank you very much!!
回復

Princess 發表於 2008-8-7 00:23:23 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-6-30 12:28 發表
多得各位花友不吝送贈,我已經儲得大部分磁立方,尚有一些未齊的,希望有興趣的花友幫下手:

多出的磁立方:3,4,5,6,10,15,18,21,22,23,27,28,29

未有想要的磁立方:1,7,13,14,19,26

請出po列明你想換的磁立方. ...

我有 1, 13 ,14 19 多,想要21同28,如果有26仲好
回復

Princess 發表於 2008-8-7 00:25:55 |顯示全部樓層
原帖由 LING子 於 2008-8-2 09:51 發表
有冇人同我換呀?

我有15,23同29,想要26 ^.^
回復

ladyspider 發表於 2008-9-9 11:39:35 |顯示全部樓層
唔知仲有冇人睇呢個post呢?
我而家只欠"星期三"就全部儲齊啦~
麻煩大家如果有多既幫幫忙,
我可以用你換或者買都得,
有興趣可email或add msn同我傾
[email protected]
回復