返回列表 發新帖

招請食蟲版版主

作者: sundewrex 發表于 2008-6-30 05:23:52
3543 32
阿袁 發表於 2008-7-1 11:59:43 |顯示全部樓層
同意, 搵多一兩個做版主,集体黎管理畢竟係好事黎,大家都唔使咁辛苦喎............... Leung 老細考慮下啦...       
回復

阿袁 發表於 2008-7-1 12:09:44 |顯示全部樓層
原帖由 細毛 於 2008-7-1 10:33 發表

你同佢買毛咪會見到佢囉....
我昨天先見到佢......買了響尾八十八!

不過版主大人真係好好人, 每次都教我好多野.....(係不厭其煩果種!)
支持版主留任! ...

唔知佢有冇本地種的毛毛賣呢?.......毛兄:你上次同我交換的那兩棵 E+ 生得好靚仔喎!         
回復

alexand52028 發表於 2008-7-1 15:32:09 |顯示全部樓層
版主,雖然我係新人,乜都唔識,乜都唔知道,但我都會支持你,十萬個”十卜”你!!+油!!!
回復

taft 發表於 2008-7-1 22:49:21 |顯示全部樓層
豈能盡如人意,但求無愧我心
版主 加油!
回復

winniethepoon 發表於 2008-7-2 17:36:08 |顯示全部樓層
版主你係走定係想休息下
如果你你想休息下可以請多一個版主
你休息完咪做多一陣版主
但你可以請管理員,唔請版主
ok?
回復

阿袁 發表於 2008-7-3 09:17:29 |顯示全部樓層
多囗問句:管理員同版主有咩唔同呢?
回復

IVAN 發表於 2008-7-3 21:55:00 |顯示全部樓層
管理員可是論壇之首啊 ~ minmin 正是管理員,
不過我相信樓上 winniethepoon 所說的"管理員"是指"暫時管理食蟲版的人"
回復

阿袁 發表於 2008-7-3 22:07:01 |顯示全部樓層
應該係咁......................但係 , 講左咁多挽留既美言 , 唔知現任版主Rex 係唔係要出黎講番兩句野 , 講下您既睇法係點樣?          
回復

sundewrex 發表於 2008-7-4 19:23:38 |顯示全部樓層
阿袁,C702,KyoLeung,ahhong,simoncml,寶瓶,gtrnismo,infinity,Hime,
細毛,IVAN, alexand52028, taft, winniethepoon
非常感謝你們的鼔勵,今後一如已往,不斷放毒,務求使大家不毒不快!)
喂,你地有冇看清楚貼子嫁,入親來都想兼職做版主嫁?!?系未真嫁?幫吓手好war!!
Thanks to all!

sundewrex
回復

阿袁 發表於 2008-7-4 21:06:10 |顯示全部樓層
原帖由 sundewrex 於 2008-7-4 19:23 發表
阿袁,C702,KyoLeung,ahhong,simoncml,寶瓶,gtrnismo,infinity,Hime,
細毛,IVAN, alexand52028, taft, winniethepoon
非常感謝你們的鼔勵,今後一如已往,不斷放毒,務求使大家不毒不快!)  

奸爸爹, 努力! ......................       
回復

C702 發表於 2008-7-5 09:44:10 |顯示全部樓層
好嘢!!!!!!!!!
welcome Home!
回復

alfred71 發表於 2008-7-5 22:13:36 |顯示全部樓層
回復

sundewrex 發表於 2008-7-5 22:51:31 |顯示全部樓層
原帖由 alfred71 於 2008-7-5 22:13 發表

來報名
回復