登入唔到!!

作者: alexand52028 發表于 2008-6-29 23:44:17
1657 4
唔知點解,登入,登出,都無啦啦話網絡出現問題!!
我去邊個網,第一次開到,第二次就開唔到,又係話網絡出現問題,
入到來,d圖畫就全部唔見曬,
我查過我屋企d線路都冇問題牙??
冇理由係我部腦中招啩??
我一開機就只來呢個網??
而且我都好耐冇check E-MAIL la,
冇可能會中招+,但又唔會係你地問題???
please,幫手睇吓??
係邊個問題?我已經關左電腦2次la!!
都仲係咁...please!!thank!!
loklok 發表於 2008-6-30 00:06:36 |顯示全部樓層
經常出現以下情況:

Discuz! info: Can not connect to MySQL server

Time: 2008-6-29 11:58pm
Script: /index.php

Error: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (11)
Errno.: 2002

Similar error report has beed dispatched to administrator before.

http://faq.comsenz.com 搜索此错误的解决方案
回復

alexand52028 發表於 2008-6-30 00:26:22 |顯示全部樓層
的確係咁唔知仲咩事?!?連d認表情都冇曬?!?
又發表唔到wo!!!
回復

minmin 發表於 2008-6-30 09:53:41 |顯示全部樓層
昨晚網絡有問題,所以令到短暫問題,在12點後已回覆正常!
回復

alexand52028 發表於 2008-6-30 11:58:48 |顯示全部樓層
真係唔該曬!!!
回復