K. hirsuta 小苗交換迷岩 (完結)

作者: connie925 發表于 2008-6-29 00:18:27
1016 4
分享物品名稱: K. hirsuta  小苗 交換我沒有的迷岩
份數: 1 份
我現有的迷岩 : Sinn. 'Sky High Sport',Sinn. sp 'Rio das Pedras',Sinn 'Mark Twain',Sinn. 'Super Orange',Sinn. 'HCY's Eyecatcher'
面交地点 : 觀塘 MTR  APM  A2出口        
面交時間 : 星期一、二、及 四 (晚上 5:30)
                   星期三, 五  (晚上 7:10  )
                   如以上時間唔得,可另約。完

dick 發表於 2008-6-29 00:26:39 |顯示全部樓層
我比sinn beauty 你啦, 不用交換
如果要, pm 我再針
回復

connie925 發表於 2008-6-29 00:30:15 |顯示全部樓層
原帖由 dick 於 2008-6-29 00:26 發表
我比sinn beauty 你啦, 不用交換
如果要, pm 我再針

好呀 ,多謝,依家PM你
回復

lolo 發表於 2008-6-29 00:32:09 |顯示全部樓層
Connie      我 d 梯屎同你差唔多      鍾意用巴巴星 d 杯仔種苗   
回復

connie925 發表於 2008-6-29 00:37:53 |顯示全部樓層
原帖由 lolo 於 2008-6-29 00:32 發表
Connie      我 d 梯屎同你差唔多      鍾意用巴巴星 d 杯仔種苗   

梯屎一樣就最好啦 ,佢真係好好用
回復