分享 Sunray Trail 小側芽 (完結)

作者: Breeze 發表于 2013-12-30 22:08:39
3035 42
三點白 發表於 2014-1-2 15:51:12 |顯示全部樓層

1. 卓男媽 (唔知會唔會被樓主選中,但都多謝樓主慷慨分享)
2. ericipwk (不知會不會被選中,不過都好多謝您的分享)
3. fafa18b (thanks! 好靓既星形十字花)
4. Alaska (想試試用水種十字, thanks)
5. Messbilly (Thanks! 今次再排過,希望被選中啦)
6. Ironman888 (希望被樓主選中,多謝Breeze)
7. ahchoychoy(AV新手,想試種,謝謝!!)
8. 阿火(曾經擁有過但不能成功渡夏。希望有機會重新用水苔種植試驗,謝謝你!)
9. smalljo1124(謝謝分享)
10. Sandy , (多謝分享)
11 Ozer (AV新手, 感谢慷慨分享, 谢谢)
12. darrendarren 上網睇完相,真係好靚:)
13. JasmineSN (我都想試下種呀!多謝!)
14. HLAM (好耐冇見, 來踫踫運氣! 謝謝 ^.^)
15. 三點白 ( 都來試下踫運氣, 謝謝 )
回復

吉花 發表於 2014-1-2 16:32:45 來自手機 |顯示全部樓層
1. 卓男媽 (唔知會唔會被樓主選中,但都多謝樓主慷慨分享)
2. ericipwk (不知會不會被選中,不過都好多謝您的分享)
5. Messbilly (Thanks! 今次再排過,希望被選中啦)
6. Ironman888 (希望被樓主選中,多謝Breeze)
8. 阿火(曾經擁有過但不能成功渡夏。希望有機會重新用水苔種植試驗,謝謝你!)
14. HLAM (好耐冇見, 來踫踫運氣! 謝謝 ^.^)
16. 吉花 ( 湊下熱鬧,:-P )
回復

yota 發表於 2014-1-2 22:49:53 |顯示全部樓層

17. yota (謝謝!!)
回復

ir1934 發表於 2014-1-2 23:11:51 |顯示全部樓層
18. ir1934 (感謝分享)
回復

ggb 發表於 2014-1-3 09:51:34 |顯示全部樓層
18. ir1934 (感謝分享)
19. ggb (Thanks)
回復

Breeze 發表於 2014-1-4 10:20:07 |顯示全部樓層

分享 Sunray Trail 小側芽    (公佈結果)

1. ozer

2. 三點白
(已PM 4 Jan)

3. 吉花 ( 湊下熱鬧,:-P )               
(已PM 4 Jan)       

仍餘兩個較細小的側芽
如不介意, 請以下兩位花友PM本人

4. darrendarren       
(已PM 4 Jan)

5. JasmineSN

已PM, 請查收, 謝謝.  發表於 2014-1-4 13:30
回復

fafa18b 發表於 2014-1-7 22:02:03 |顯示全部樓層
B大大,請問有候補嗎?

現有了~ 如有興趣請PM本人~  發表於 2014-1-9 10:55
回復

Breeze 發表於 2014-1-9 10:54:25 |顯示全部樓層
Sunray Trail  小側芽 共3份

1. ozer
仍沒有收到PM, 取消分享~ (9 Jan)

2. 三點白
(已PM 4 Jan -> 已寄出 8 Jan )

3. 吉花 ( 湊下熱鬧,:-P )               
(已PM 4 Jan)       

仍餘兩個較細小的側芽
如不介意, 請以下兩位花友PM本人

4. darrendarren       
(已PM 4 Jan)

5. JasmineSN
仍沒有收到PM, 取消分享~ (9 Jan)
回復

ir1934 發表於 2014-1-9 11:38:48 |顯示全部樓層
前輩還有側芽可以分享嗎? TKX

還有一個小側芽, 如有興趣請PM本人~  發表於 2014-1-9 12:56
回復

ahhung68 發表於 2014-1-9 12:39:48 |顯示全部樓層
嘩~ B大分好嘢, 唻遲咗添

嘩~~~~~~~  發表於 2014-1-9 15:48
真係好遲, 遲左一年  發表於 2014-1-9 13:07
唔遲~唔遲~ 即刻比盆成株你~ 你幾時攞!!!!  發表於 2014-1-9 12:55
回復

阿火 發表於 2014-1-9 13:08:42 |顯示全部樓層

真有心!
愛心顯無盡,分享展無限!
期待下一期.... (排定隊先!)
回復

Louky 發表於 2014-1-9 21:11:19 |顯示全部樓層

可惜遲咗後補
B大,我要排隊分享爆冧而將近開花的成株!:

唔記得話你知,我知個醜字係咁寫架

一早已放係ahhung68度,請隨便任攞 XD  發表於 2014-1-9 22:39
回復

ahhung68 發表於 2014-1-10 09:01:39 |顯示全部樓層
Breeze 唔遲~唔遲~ 即刻比盆成株你~ 你幾時攞!!!!

唔可以咁架, 要公平公正公開咁排隊架嘛, 冇人可以有特權架

Juna 真係好遲, 遲左一年  發表於 昨天 13:07

係吖, 我離開咗香港一年吖嘛
回復

土豆貓 發表於 2014-1-10 09:34:34 |顯示全部樓層
我遲左年幾丫........我排爆花既任何一盆AV......

我又去大雄果度攞~~  發表於 2014-1-11 09:58
係ahhung68度,請隨便任攞  發表於 2014-1-10 12:56
回復

Breeze 發表於 2014-1-10 12:56:00 |顯示全部樓層
ahhung68 發表於 2014-1-10 09:01
Breeze 唔遲~唔遲~ 即刻比盆成株你~ 你幾時攞!!!!

唔可以咁架, 要公平公正公開咁排隊架嘛,  ...

大人絕對有特權
回復

三點白 發表於 2014-1-10 20:43:00 |顯示全部樓層
Breeze 發表於 2014-1-9 10:54
Sunray Trail  小側芽 共3份

1. ozer

收到小苗, 謝謝
回復

ahhung68 發表於 2014-1-11 09:44:25 |顯示全部樓層
Breeze 發表於 2014-1-10 12:56
大人絕對有特權

我哪係大人, 你大過我咁多~

真的假的??????~~~~  發表於 2014-1-11 09:59
回復

吉花 發表於 2014-1-12 09:50:07 來自手機 |顯示全部樓層
剛收到側芽,多謝Breeze!
回復

ahhung68 發表於 2014-1-12 11:47:19 |顯示全部樓層
小野貓 發表於 2013-12-31 12:23
我無甘多銀兩比你播 XD

你留返D銀兩,我怕你新年無$用~

小野貓 真的假的??????~~~~  發表於 昨天 09:59 .

真的假不了

Louky 但實際上好似係假的真不了播

咪就係你諗既假的真不了囉

但實際上好似係假的真不了播  發表於 2014-1-12 18:28
回復

darrendarren 發表於 2014-1-16 01:55:24 |顯示全部樓層
已收到,很壯健。我嗯住水種,可以嗎?

再一次謝謝你:)

唔使客氣~^_^  發表於 2014-1-17 17:16
回復