請踴躍參加"小時靚靚大比併 "比賽

作者: 小餘 發表于 2007-8-19 16:39:45
6923 51

見好少人參加,幫手呼籲吓咁啫
小餘 發表於 2007-8-19 16:42:49 |顯示全部樓層
獎品豐富架(但未知係乜 )
詳情請參照已置頂嘅"小時靚靚大比併 "
回復

frankie 發表於 2007-8-19 17:02:03 |顯示全部樓層
原帖由 小餘 於 2007-8-19 16:42 發表

支持...支持...但妳要帶頭做嘢嗎?
回復

小餘 發表於 2007-8-19 17:04:47 |顯示全部樓層
原帖由 frankie 於 2007-8-19 17:02 發表

支持...支持...但妳要帶頭做嘢嗎?

咪帶頭做緊宣傳囉
回復

春春 發表於 2007-8-19 17:04:54 |顯示全部樓層
原帖由 小餘 於 2007-8-19 16:42 發表

無錯.....獎品豐富.....男仔贏有小餘公主一吻.....女仔贏有春春陪去街一日
回復

小餘 發表於 2007-8-19 17:07:40 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-8-19 17:04 發表

無錯.....獎品豐富.....男仔贏有小餘公主一吻.....女仔贏有春春陪去街一日

唔該晒喎 (咁春春哥哥有冇幫小餘問準小餘男友先呀 )
回復

春春 發表於 2007-8-19 17:20:15 |顯示全部樓層
原帖由 小餘 於 2007-8-19 17:07 發表

唔該晒喎 (咁春春哥哥有冇幫小餘問準小餘男友先呀 )

鍚一啖啫 ??!! 橫掂都係錫我架 la.....有咩所謂喎  !!!
回復

小餘 發表於 2007-8-19 17:27:32 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-8-19 17:20 發表

鍚一啖啫 ??!! 橫掂都係錫我架 la.....有咩所謂喎  !!!

............
回復

春春 發表於 2007-8-19 17:55:11 |顯示全部樓層
原帖由 阿行 於 2007-8-19 17:45 發表
小餘春春 , 識咁耐我幾唔好意思都要講句 ... 其實都唔只係我一個咁覺得架嘞 ...

開始果陣我覺得你地咁玩都幾過癮, 但大人大姐由舊板玩到新板, 玩來玩去都仲係咁 就真係有D核突, 肉麻當有趣囉 ~

...

作死你呀!!! 你同過兒兩隻野咪又係到講 d 三級有味笑話!!!

邊個核突 d 呀又???!!! 行行..........比條路行下好 ma ??!!
回復

小餘 發表於 2007-8-19 21:39:30 |顯示全部樓層
原帖由 阿行 於 2007-8-19 17:45 發表
小餘春春 , 識咁耐我幾唔好意思都要講句 ... 其實都唔只係我一個咁覺得架嘞 ...

開始果陣我覺得你地咁玩都幾過癮, 但大人大姐由舊板玩到新板, 玩來玩去都仲係咁 就真係有D核突, 肉麻當有趣囉 ~

...

前輩:

首先多謝你嘅提點先^^

本來之前就冇諗住正面去回應前輩嘅,

因為知道前輩你嘅口才好,又好叻講道理,

小餘明知如果回覆,然後大家講起道理上嚟,

知小餘一定講唔贏前輩嘅,因為小餘一向都唔係叻嘅人!

亦都好怕一個唔小心會跌咗入啲紛爭入面^^

到時小餘會唔識應對架^^"所以揀咗避開^^

但既然前輩點名提到小餘,(走唔甩添^^")小餘唔回覆就會變得唔太禮貌^^

前輩你當然可以選擇發表你嘅不滿啦,

但我諗小餘都應該可以選擇用自已嘅說話方式發言嘅啫^^

如果前輩咁唔鍾意睇我哋"肉麻當有趣"嘅說話,其實大可選擇跳過唔睇吖^^

唔一定要去干預人哋點去講嘢架^^係咪^^

而前輩所講嘅適可而止,可能大家嘅標準唔太一樣!

喺小餘嘅標準嚟計,覺得仲未去到必須收歛嘅地步^^

小餘仲想輕輕鬆鬆,低低能能咁發言,唔太想連講句說話都要步步為營^^"

其實做人做事都豈能盡如人意嘅呢,所以我會選擇做返自己^^

但若然大眾都認為覺得反感嘅話,咁小餘係會先顧及大眾嘅感受嘅^^會收歛一吓嘅^^

如果唔係嘅話小餘就會用返一貫嘅講嘢方式講嘢架喇^^

以上說話小餘絕無冒犯前輩嘅意思架^^只係想講吓自己嘅諗法啫^^

若然有所得罪,請前輩多多包涵^^

(打咗好耐 )
回復

frankie 發表於 2007-8-19 22:41:06 |顯示全部樓層
原帖由 小餘 於 2007-8-19 21:39 發表

前輩:

首先多謝你嘅提點先^^

亦都好 ...

是罪人...但我會支持小餘good
回復

小章魚 發表於 2007-8-20 00:16:17 |顯示全部樓層
原帖由 小餘 於 19-8-07 21:39 發表

前輩:

首先多謝你嘅提點先^^

亦都好 ...

讚成小餘,打到獨裁行~~~~~~~~
唉想做中國皇帝的呀行,係呢個時代已經消失咗啦!!
最後一位居要(九龍皇帝)都已經死埋啦
係咪行行老咗,食古不化......
可能真係"紅眼症",係咪長期缺乏愛情滋潤呢?
人小小認咗佢啦... 不過可能係行行傷女太多,以致有今日呢
種"老而不"的性格啦。以前我地都成日見到小白、行行罵戰,我地唔啱睇
都無出POST啦
當時佢地做嘅就係佢而家話人的嘢,點解其他人可以忍佢俾佢發溅,但係佢心胸真係咁細小
回復

minmin 發表於 2007-8-20 00:18:09 |顯示全部樓層
原帖由 阿行 於 2007-8-19 17:58 發表

春春睇清楚 ~ "大人大姐由舊板玩到新板, 玩來玩去都仲係咁"

唔好死撐嘞 ..

咁大個人你應該知道乜野叫識可而止, 係咪 ~

呀行,這始終是談天說地版,你放鬆一點吧!!
回復

carlo 發表於 2007-8-20 01:07:44 |顯示全部樓層
小餘 ,

妳參加左未丫 ?
回復

笨笨 發表於 2007-8-20 01:10:01 |顯示全部樓層
我係中間人~~~
回復

笨笨 發表於 2007-8-20 01:10:47 |顯示全部樓層
我參加咗喇~~~~
回復

小章魚 發表於 2007-8-20 11:50:56 |顯示全部樓層
原帖由 minmin 於 20-8-07 00:18 發表

呀行,這始終是談天說地版,你放鬆一點吧!!

對唔住阿行, 我無心同你爭論架, 我講野唔叻,希望行哥你多多包涵.  

我都知自己有好多野要反思, 不如阿行你都同我一齊開個post反思啦, 肯定你由細到大都有好多野做錯, 我陪你一齊諗啦. (不過我打字慢,上黎時間有限,如果有得自决,我想吹吓水lor~~~嘻嘻  )

上來這兒乜人都有, 不同的專業、學歷、經驗都有。

唔係人人都接受其他人的一套,就好似你同其他人無接受我的意見一様,
你地可以係對的,覺得我亂說一堆, 我正經同你地講論語, 你地講到我係小白痴一名, 攪到我都覺得自己係。所以到你地正經同我講野, 要我反思, 我都覺得你地係白痴, 哈哈~~
所以總結來說, 大家响度嘻嘻哈哈咪幾好.

其實好多人上來的目的都係諗住relax下, 傾下講下減下壓, 做乜要無時無刻諗住自己有無講錯野有無文路.

有一個小小心聲,就因為怕你要我成日反思,所以我係絶少上閣下的主持的~~~~
因為呢個世上有好多有你的専業知識,但比你好好多的人,好似小餘同kim咁lor

(打咗好耐 又用咗好多時間,對你都算係咁啦! )
回復

jellyfishy 發表於 2007-8-20 12:14:33 |顯示全部樓層
原帖由 小章魚 於 2007-8-20 11:50 發表

....但比你好好多的人,好似小餘同kim咁lor ...

你又賣口乖呀 
想我請你食lunch呀?  你就想!
你請就得!
回復

noel 發表於 2007-8-20 12:30:30 |顯示全部樓層
原帖由 小餘 於 2007-8-19 16:39 發表
見好少人參加,幫手呼籲吓咁啫
係囉~   大家支持吓啦!  
回復

tata 發表於 2007-8-20 12:39:21 |顯示全部樓層
原帖由 noel 於 2007-8-20 12:30 發表
係囉~   大家支持吓啦!  

我都未出手.............等我今晚返阿媽度搵搵先, 各位觀眾唔好行開呀
回復

123下一頁