第3次到貨真証編号石頭

作者: marieru25 發表于 2013-10-16 21:31:04
779 4

今日第3次到貨、係真正既編号石頭花紋係幾靚・
同7彩石頭差唔多既感覚但貴好多・今次真係収手。

左下2個係(妖玉)(C350大津匯)

cpNAME-2.jpg cp.jpg 1391825_583302215061650_489695774_n.jpg 1385969_583301721728366_1312765656_n.jpg 1385790_583302045061667_1113616937_n.jpg 1384186_583302025061669_1679786188_n.jpg 1378280_583301798395025_1303723055_n.jpg 1377083_583301778395027_1602146208_n.jpg 936007_583301825061689_1295586672_n.jpg 564098_583301905061681_2060965876_n.jpg
2068 發表於 2013-10-16 21:49:12 |顯示全部樓層

邊間訂?好正!露美玉好紅呀、d名貨主print畀你?

但實物同7彩石頭果間差唔多・・・感覚上7彩石頭仲有心思配埋色比我・・・呢間貴好多阿・・・  發表於 2013-10-16 22:01
唔知做乜POST相時出error就多左個一様様既貼。算啦。 張紙自己成作的。本来想要幾個超綠石頭所以貴d都買下編番品。d花紋係幾靚。  發表於 2013-10-16 22:00
回復

mayl12 發表於 2013-10-16 22:16:20 |顯示全部樓層
真的是會生長的寶石.
回復

paulpaul 發表於 2013-10-17 00:05:45 |顯示全部樓層
再買再買

正式収山!(ha。等手上既死清光先可能再買。但1年前買落種響公司果幾粒都仲生存来看、石頭都唔係想像中咁容易死。。。  發表於 2013-10-17 12:18
回復

puppy 發表於 2013-10-17 00:24:42 |顯示全部樓層
正正,不過第一張D名比園藝館遮住左啦.
回復