E. Blue Nile走莖換大口仔磁立方(完了)

作者: heiheimama 發表于 2008-6-20 22:39:23
1333 11
E. Blue Nile走莖1大2小,我會連盒寄出,請交換花友自行寄磁立方給我.

1大走莖:換2個磁立方
2小走莖:各換1個換磁立方

請出帖登記,同時告知交換的換磁立方號碼.

我現時有4,11,12,此三隻不要.

sandy 發表於 2008-6-20 22:48:10 |顯示全部樓層
我有一隻係20號. 跳高.  如你要. 我比藍天使比你你丫.  其實過幾日我可以多幾個.  可以用兩個同你換. 呢幾日未必有時間見藍天使. 但我會去7-11買MILK .   我其實係想用兩個同你換兩條細走莖. 一條我. 一條藍天使. 可以嘛.

回復

擒擒青 發表於 2008-6-20 22:51:47 |顯示全部樓層
我而家未有~~~可唔可以報定名,一星期內寄比你
回復

heiheimama 發表於 2008-6-20 22:54:11 |顯示全部樓層
原帖由 sandy 於 2008-6-20 22:48 發表
我有一隻係20號. 跳高.  如你要. 我比藍天使比你你丫.  其實過幾日我可以多幾個.  可以用兩個同你換. 呢幾日未必有時間見藍天使. 但我會去7-11買MILK .   我其實係想用兩個同你換兩條細走莖. 一條我. 一條藍天使. 可 ...

sure可以.~
回復

heiheimama 發表於 2008-6-20 22:55:00 |顯示全部樓層
原帖由 擒擒青 於 2008-6-20 22:51 發表
我而家未有~~~可唔可以報定名,一星期內寄比你

好呀,得番隻大,換兩個磁立方,好嗎?
回復

擒擒青 發表於 2008-6-20 22:57:36 |顯示全部樓層
好呀 有嗰時立即通知你~~謝謝
回復

sandy 發表於 2008-6-20 23:00:16 |顯示全部樓層
咁好丫. 暫時留隻20號比你. 我過幾日再去7-11 買野. 有NO再話埋比你知. 總之比隻你冇既. 因為我實會去7-11 , 比一個WEEK我丫. 因為噙日岩岩去左7-11買左四支MILK. 未飲完. 我噙日好黑丫. 連續三隻都相同. 所以要過幾日再去買. 我有就會比藍天使再拿比你.
回復

heiheimama 發表於 2008-6-20 23:03:13 |顯示全部樓層
原帖由 sandy 於 2008-6-20 23:00 發表
咁好丫. 暫時留隻20號比你. 我過幾日再去7-11 買野. 有NO再話埋比你知. 總之比隻你冇既. 因為我實會去7-11 , 比一個WEEK我丫. 因為噙日岩岩去左7-11買左四支MILK. 未飲完. 我噙日好黑丫. 連續三隻都相同. 所以要過幾 ...

OK ah, 我叫天使來收貨先,咁熟冇計啦.~
回復

藍天使 發表於 2008-6-20 23:07:38 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-6-20 23:03 發表

OK ah, 我叫天使來收貨先,咁熟冇計啦.~

收到希媽
回復

sandy 發表於 2008-6-25 18:29:50 |顯示全部樓層
希媽. 比粒6號仔你. 有嗎 ?
回復

heiheimama 發表於 2008-6-25 21:16:12 |顯示全部樓層
原帖由 sandy 於 2008-6-25 18:29 發表
希媽. 比粒6號仔你. 有嗎 ?

我有啦.要回公司看看而家有幾多隻,都有20隻以上啦.~
回復

sandy 發表於 2008-6-26 13:00:45 |顯示全部樓層
你咁快已經有 20隻已上. 咁咪好易相同
回復