每周一巡前的預巡

作者: BenLau 發表于 2013-10-11 21:03:39
2003 40

在阿Melb每周一巡前的預巡:
mayl12 發表於 2013-10-11 21:07:21 |顯示全部樓層
熊童子好俊 !
回復

BenLau 發表於 2013-10-11 21:17:38 |顯示全部樓層

這周熊軍大舉出擊,居然有三種大小在一個店入面。
回復

Melb 發表於 2013-10-11 22:20:37 |顯示全部樓層
咁多熊童子既....都唔知係唔係知我死左棵, 所以大量入貨

圖中那個是鳥羽玉嗎?? 幾多錢??
回復

nicoleone 發表於 2013-10-11 23:34:54 |顯示全部樓層
Wawawawa~第三幅的童子幾錢呀?好大棵呀!
回復

阿火 發表於 2013-10-12 01:01:58 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2013-10-11 22:20

烏羽玉係幾個禮拜前既貨嚟架.... 之前有人起帖問左價錢架喇....

http://hkplants.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=144379&pid=1541525&fromuid=83876
回復

orik 發表於 2013-10-12 01:05:36 |顯示全部樓層
阿火 發表於 2013-10-12 01:01
烏羽玉係幾個禮拜前既貨嚟架.... 之前有人起帖問左價錢架喇....

http://hkplants.com/forum.php?mod=re ...

應該係補貨,不過依舊昂貴。
我都係睇吓版大番黎嘅時候有冇將佢列入禮物之列算
回復

ai_amoeba 發表於 2013-10-12 01:05:38 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2013-10-11 22:20

証明bunbun好留意m&m大師ge post
回復

ai_amoeba 發表於 2013-10-12 01:06:55 |顯示全部樓層
PercyMKLau 發表於 2013-10-11 21:17
這周熊軍大舉出擊,居然有三種大小在一個店入面。

就咁睇d圖, 大size真係大得好誇張...
洗唔洗$200 先出到門口r?

唔得。  發表於 2013-10-12 08:35
其實大的比较底,中的就系三木賣168的  發表於 2013-10-12 01:33
回復

orik 發表於 2013-10-12 01:07:01 |顯示全部樓層
ai_amoeba 發表於 2013-10-12 01:05
証明bunbun好留意m&m大師ge post

係啦,我之前話想見到夏型種嘅龜甲龍,到而家都仲見唔到,熊童子就有齊大中細任君選擇

你要叫Melb出Post先得咖  發表於 2013-10-12 08:37
回復

ai_amoeba 發表於 2013-10-12 01:13:57 |顯示全部樓層
orik 發表於 2013-10-12 01:07
係啦,我之前話想見到夏型種嘅龜甲龍,到而家都仲見唔到,熊童子就有齊大中細任君選擇 ...

不過會買大既人應該唔及細同中ge多~
始終佢真係太大, 無咩位容納佢lei~

大果paul, 望落去好有壓迫感,
感覺唔係幾舒服~
回復

orik 發表於 2013-10-12 01:17:04 |顯示全部樓層
ai_amoeba 發表於 2013-10-12 01:13
不過會買大既人應該唔及細同中ge多~
始終佢真係太大, 無咩位容納佢lei~

簡直係熊童子地獄,千千萬萬隻手邊伸向你,邊同你講:「望過黎啦…帶我走啦…買我啦…好辛苦呀…好逼呀…好慘呀…冇陰公呀…」
回復

civicsnoopy 發表於 2013-10-12 03:07:05 |顯示全部樓層
好大盤呀!!!!!!

你個盆都唔细窩!  發表於 2013-10-12 08:30
回復

puppy 發表於 2013-10-12 03:39:49 |顯示全部樓層
orik 發表於 2013-10-12 01:17
簡直係熊童子地獄,千千萬萬隻手邊伸向你,邊同你講:「望過黎啦…帶我走啦…買我啦…好辛苦呀…好逼呀… ...

佢同MELB講埋黎拎我走,分左我啦...分左我啦.
回復

BenLau 發表於 2013-10-12 08:34:26 |顯示全部樓層
orik 發表於 2013-10-12 01:17
簡直係熊童子地獄,千千萬萬隻手邊伸向你,邊同你講:「望過黎啦…帶我走啦…買我啦…好辛苦呀…好逼呀… ...

有無见到有一张有個人正准备拿走一盆熊童子。
唔知果個人有無係園藝館呢?
回復

powergun 發表於 2013-10-12 08:48:48 |顯示全部樓層
樓主影的似乎都係貴貨, 有無平貨呀?
回復

BenLau 發表於 2013-10-12 10:01:28 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2013-10-12 08:48
樓主影的似乎都係貴貨, 有無平貨呀?

唔好意思無啊!昨天趕住去银行所以求其影几张就走了。

不過今日應該有阿Melb一巡啦。再等半日啦。
回復

orik 發表於 2013-10-12 10:25:04 |顯示全部樓層
PercyMKLau
你要叫Melb出Post先得咖  發表於 1 小時前

MEL MEL話過$40以上唔會買架,果次熊童子都攤分到20蚊樓下先諗…
回復

powergun 發表於 2013-10-12 10:29:49 |顯示全部樓層
PercyMKLau 發表於 2013-10-12 10:01
唔好意思無啊!昨天趕住去银行所以求其影几张就走了。

不過今日應該有阿Melb一巡啦。再等半日啦。  ...

咁唯有等下啦, thx
回復

corina 發表於 2013-10-12 11:43:57 |顯示全部樓層

'笨笨'多肉樹賣都好貴,好彩無我想要既欖橄同乳香~  
回復

123下一頁