作者: csk2004 發表于 2013-10-9 15:55:59
2824 79

分享物種:                  紅肉火龍果技條
名額:                        30份至40份
每名人仕可分享數量: 2至4枝(留名後請註明數量)
交收地點:                 西鐵線柯士甸站&元朗站往屯門方向(車頭)
時間 :                      2013年10月12日下午6:30pm(柯士甸站), 6:45pm(元朗站)

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

評分

查看全部評分

lauchokiu 發表於 2013-10-9 16:00:07 |顯示全部樓層
我好想要,可以其他地方交收嗎?
回復

csk2004 發表於 2013-10-9 16:02:32 |顯示全部樓層
lauchokiu 發表於 2013-10-9 16:00
我好想要,可以其他地方交收嗎?

sorry, sorry,
回復

lauchokiu 發表於 2013-10-9 16:07:54 來自手機 |顯示全部樓層
吾緊要,我祝各位分享枝條快高長大
回復

homa 發表於 2013-10-9 17:05:18 |顯示全部樓層
1. homa  (我要4枝,多謝分享)
回復

ardisia 發表於 2013-10-9 17:17:33 |顯示全部樓層
2. ardisia  (我亦要4枝,希望在元朗交收)
回復

Melb 發表於 2013-10-9 17:41:14 |顯示全部樓層

1.  homa  (我要4枝,多謝分享)
3. Melb (我要4枝 , 盡量要D短既枝條 (Thanks) , 多謝分享 ^.^ - 6:15pm 柯士甸站交收)
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
回復

linda_lee0209 發表於 2013-10-9 18:05:35 |顯示全部樓層
3. Melb (我要4枝 , 盡量要D短既枝條 (Thanks) , 多謝分享 ^.^)
4. Linda 我想要4條呀!謝謝!
5.
6.
7.
8.
9.
10.
回復

適少少 發表於 2013-10-9 18:11:06 |顯示全部樓層
3. Melb (我要4枝 , 盡量要D短既枝條 (Thanks) , 多謝分享 ^.^)
5. 適少少 我也要4枝, 想在元朗交收.....  謝謝
6.
7.
8.
9.
10.
回復

cookie20002005 發表於 2013-10-9 18:43:37 來自手機 |顯示全部樓層
1. homa  (我要4枝,多謝分享)2. ardisia  (我亦要4枝,希望在元朗交收)3. Melb (我要4枝 , 盡量要D短既枝條 (Thanks) , 多謝分享 ^.^)4. Linda 我想要4條呀!謝謝!5. 適少少 我也要4枝, 想在元朗交收.....  謝謝6.cookie20002005 我想要4枝,希望係元朗交收,先谢谢7.8.9.10.
回復

cookie20002005 發表於 2013-10-9 18:50:49 |顯示全部樓層

6.cookie20002005 我想要兩枝,希望元朗交收,先謝谢
7.
8.
9.
10.
回復

phoenix 發表於 2013-10-9 23:11:25 |顯示全部樓層
. homa  (我要4枝,多謝分享)                        
6.cookie20002005 我想要兩枝,希望元朗交收,先謝谢
7.phoenix 我想要兩枝,希望元朗交收,謝谢
8.
9.
10.
回復

lws9170 發表於 2013-10-10 02:24:53 |顯示全部樓層
8.lws9170 我想要4條, 元朗站, 謝謝
9.
10.
回復

toby_1023 發表於 2013-10-10 09:54:25 |顯示全部樓層
9.toby_1023 4枝,(或者2枝大既) 元朗站,謝謝,幾點到呀?
10.
回復

ChowChow 發表於 2013-10-10 09:58:10 |顯示全部樓層

9.toby_1023 4枝,(或者2枝大既) 元朗站,謝謝,幾點到呀?
10. chowchow 4枝  謝謝
回復

csk2004 發表於 2013-10-10 12:29:44 |顯示全部樓層
因大部份人都想在元朗站交收,咁我改交收地點同時間

我都想係柯士甸站交收呀,謝謝!! x 2  發表於 2013-10-10 17:21
我都想係柯士甸站交收呀,謝謝!!  發表於 2013-10-10 16:38
請問元朗站幾點呢?  發表於 2013-10-10 15:49
我想係柯士甸站交收ar! (6:15pm) 元朗太遠...我入唔到來ar  發表於 2013-10-10 13:18
回復

csk2004 發表於 2013-10-10 17:21:28 |顯示全部樓層
最新改為6:15pm柯士甸站& 6:45pm元朗站(大家記得不要遲到)

Thanks 到時見 ^.^  發表於 2013-10-11 06:51
thanks ~~ 6:15pm柯士甸站  發表於 2013-10-10 17:23
回復

csk2004 發表於 2013-10-10 17:25:10 |顯示全部樓層
最後改動

各位請勿遲到!
回復

csk2004 發表於 2013-10-10 17:30:15 |顯示全部樓層
1. homa  (我要4枝,多謝分享)   (柯士甸站)                  
2. ardisia  (我亦要4枝,希望在元朗交收)  (元朗站)
3. Melb (我要4枝 , 盡量要D短既枝條 (Thanks) , 多謝分享 ^.^) (柯士甸站)
4. Linda 我想要4條呀!謝謝!(柯士甸站)
5. 適少少 我也要4枝, 想在元朗交收.....  謝謝 (元朗站)
6.cookie20002005 我想要兩枝,希望元朗交收,先謝谢 (元朗站)
7.phoenix 我想要兩枝,希望元朗交收,謝谢 (元朗站)
8.lws9170 我想要4條, 元朗站, 謝謝 (元朗站)
9.toby_1023 4枝,(或者2枝大既) 元朗站,謝謝,幾點到呀? (元朗站)
10. chowchow 4枝  謝謝 (柯士甸站)

無言感謝 _/l\_  發表於 2013-10-10 19:52
Thanks!  發表於 2013-10-10 19:17
回復

lola 發表於 2013-10-10 21:12:07 |顯示全部樓層
還有嗎?
回復

1234下一頁