急徵求惠康憤怒烏印花~(以花貓枝條交換)(完)

作者: alice 發表于 2013-9-29 20:56:22
1376 7

請各花友幫忙~還欠15個印花換袋~~
謝謝~以郵寄方法交收~~可於藍田地鐵交收~~

(要面交)Lucky Lucife x2(10個一枝條 如有15個可以換哂)
K'Lucky Lucife.JPG

下列有興趣可拍照~
K Tane貓蟲x2 (6個一條蟲)

Kohleria_Tropical_Night(10個一枝條)

Sinn. Purple Pinwheel (10個一小枝條)
Sinn. Purple Pinwheel.JPG
puni3577 發表於 2013-9-29 21:02:01 |顯示全部樓層
我有20個呀,兼可以在藍田交收!
回復

alice 發表於 2013-9-29 21:07:27 |顯示全部樓層
puni3577 發表於 2013-9-29 21:02
我有20個呀,兼可以在藍田交收!

你好~
請問你想換甚麼?
回復

puni3577 發表於 2013-9-29 21:08:28 |顯示全部樓層
由於本人未種過花貓,如果難種的話,我要迷岩可以了。

花貓唔難種,再有疑問可以係紫版發問~ ^^  發表於 2013-10-1 00:05
回復

alice 發表於 2013-9-29 21:15:25 |顯示全部樓層
puni3577 發表於 2013-9-29 21:08
由於本人未種過花貓,如果難種的話,我要迷岩可以了。

花貓新手也可以~你喜歡就可以~

Lucky Lucife已有根~~我是以水種植~可以放回水種或泥~

tane~是貓蟲~已出葉~~

Kohleria_Tropical_Night~是枝條~無根~~

\Sinn. Purple Pinwheel ~是小枝條~無根~~可於明天拍照給你看
回復

puni3577 發表於 2013-9-29 21:21:42 |顯示全部樓層
Lucky Lucife + Kohleria_Tropical_Night唔知得唔得呢? 因為Kohleria_Tropical_Night勁靚呀@@,如果唔係就淨係要Kohleria_Tropical_Night啦!
你鍾意我今晚都可以俾印花你換袋先。
回復

alice 發表於 2013-9-29 21:38:25 |顯示全部樓層
puni3577 發表於 2013-9-29 21:21
Lucky Lucife + Kohleria_Tropical_Night唔知得唔得呢? 因為Kohleria_Tropical_Night勁靚呀@@,如果唔係就 ...

Kohleria_Tropical_Night(大)
回復

puni3577 發表於 2013-9-29 21:43:56 |顯示全部樓層
THANK YOU     
回復