<第二批>喜蔭 伯利恒之星 交換85g貓罐(完)

作者: sandylam 發表于 2013-8-14 20:09:21
1130 6

第一批貓罐已送抵深水埗既災民手上,感謝熊太媽幫忙護送!

波兒雪兒再嘗試為深水埗pingpingli貓貓孤兒院籌募貓罐!

深水埗重建區每日都有很多被遺棄的貓咪掙扎求存。好多人因為所住大廈重建,有得安排上樓就把貓咪遺棄。貓義工姨姨每日都為左呢班貓咪勞心勞力,真希望能夠略盡綿力,幫輕下貓義工姨姨。

唔知有無人有興趣呢?

伯利恒之星 實物圖

現有喜蔭 伯利恒之星 2棵(不設選擇!因為植株需換盆,換盆後我會混亂),每棵想交換6罐紫色罐裝85g貓罐頭(任何口味)。此貓罐各大超市有售,參考價格約$6.5。

交收地點:
8月19日星期一/8月17日星期六大圍火車站
平日7點調景嶺站,但要8月19日之後才安排到交收
(太多交收進行,星期日決定收檔唔交收,休息一天。)

=================
善款數字12罐
BenLau 發表於 2013-8-14 20:15:14 |顯示全部樓層
係唔係成珠,開過花没啊?可唔可以排住隊先啊?
回復

sandylam 發表於 2013-8-14 20:23:58 來自手機 |顯示全部樓層
2棵都可以叫成株,買回家時已有三個頭,其中一個開過花,但不保証開正色。
不過一定無錯名。

因為唔夠泥,未摘老葉,會換盆後才換出去。
完美主義者勿排。
回復

BenLau 發表於 2013-8-14 20:32:07 |顯示全部樓層
我已经有一盆,但真想快o的见到開花。我有養狗,無養猫。支持一下猫猫,留一盆比我啊!都係星期六搞定啦。

1. PercyMKLau

多謝!你換大一個盆好快會大,但幾時開花就真係難講D。  發表於 2013-8-14 20:46
回復

BenLau 發表於 2013-8-14 20:50:15 |顯示全部樓層
聽天由命啦
回復

ingridhung 發表於 2013-8-14 21:06:26 |顯示全部樓層

哈哈!再排得唔得?
-------------------------------
thank you, Sandy!

1. PercyMKLau
2. ingridhung

當然可以。謝謝!  發表於 2013-8-14 22:23
回復

ingridhung 發表於 2013-8-19 20:24:18 |顯示全部樓層
已完成!Thanks!
回復