一 個 老 教 授 的 故 事

作者: hipo 發表于 2007-8-17 16:54:38
2460 12
一 個 醫 學 院 老 教 授 獨 居 大 宅 , 妻 子 四 年 前 逝 世 , 孩 子 住 在 另 一 城 市 。 他 對 這 樣 的 生 活 很 厭 倦 。
這 天 下 班 後 , 他 一 反 常 態 , 走 進 酒 吧 。
喝 了 三 杯 威 士 忌 , 人 有 點 飄 飄 然 , 忽 然 發 現 一 個 美 女 正 注 視 自 己 。
美 女 穿 得 很 性 感 , 她 走 到 老 教 授 身 邊 , 柔 聲 問 : 「 苦 悶 嗎 ? 」
老 教 授 點 頭 。
「 要 不 要 我 陪 你 回 家 ? 」 美 女 又 問 。
「 多 少 錢 ? 」 老 教 授 並 不 糊 塗 , 他 知 道 她 不 會 白 幹 的 。
「 一 小 時 二 百 元 , 兩 小 時 三 百 五 十 。 」 美 女 答 道 。 老 教 授 認 為 合 理 , 便 帶 她 回 家 。
大 門 合 上 , 美 女 把 外 套 脫 掉 , 露 出 驕 人 身 段 。 她 問 老 教 授 : 「 你 想 怎 樣 開 始 ? 」
「 還 用 說 嗎 ? 」 老 教 授 坐 在 沙 發 說 : 「 當 然 是 先 清 潔 浴 室 , 再 洗 衣 服 。 我 已 厭 倦 做 家 務 。 」
prodorothyhkg 發表於 2007-8-17 17:03:21 |顯示全部樓層
回復

小餘 發表於 2007-8-17 21:47:10 |顯示全部樓層
回復

joey 發表於 2007-8-17 21:49:20 |顯示全部樓層
回復

Tony 發表於 2007-8-17 23:00:40 |顯示全部樓層
回復

笨笨 發表於 2007-8-18 01:09:31 |顯示全部樓層
呵呵~~~~原來係咁樣炸~~~
回復

dryfish 發表於 2007-8-18 01:13:44 |顯示全部樓層
真係好野!受過高等教育,就真係唔同d
回復

loklok 發表於 2007-8-18 02:17:54 |顯示全部樓層
一小時二百元的家傭嗎
回復

八王爺 發表於 2008-4-28 06:27:28 |顯示全部樓層
哈 ...... 請個 黎洗地都唔錯!
回復

IVAN 發表於 2008-4-29 20:27:35 |顯示全部樓層
老教授都睇得上 .... 女人心海底針
回復

tobysiu 發表於 2008-5-3 21:21:33 |顯示全部樓層
世上真係有呢d唔受引誘既男人嗎
回復

jellyfishy 發表於 2008-5-7 09:20:39 |顯示全部樓層
話唔定佢最愛睇住個索女做家務呢~
回復

冷夜 發表於 2008-5-10 14:03:12 |顯示全部樓層
教授真係教授...................
回復