分享:龍貓物品及倉鼠籠 (完)

作者: ahgeeinheaven 發表于 2013-7-21 22:09:53
1945 5

時間:至七月尾
地點:面交:西環石塘咀, 時間再約

代朋友送出 1. 龍貓物品:兩個陶瓷屋仔合小龍貓,水樽,跑盆(唔知正名),重有個波可放隻龍貓入去比佢行(唔知正名)(一併送出不散送)
                   2. 倉鼠籠, 有銹跡,介意勿排

注意事項:  1. 曾分享物品給我的花友優先
                2. 非先到先得
                3. 自行清潔,介意者勿申請
                4. 不可轉售,一經發現必向版主投訴
                5. 由我決定是否送出
                6. 勿私下pm,會在27/7 晚上10:00 公佈結果
Cyhui 發表於 2013-7-22 19:32:29 |顯示全部樓層
樓主:睇吾到相呀!謝謝

宜家睇到未?  發表於 2013-7-22 20:00
回復

ahgeeinheaven 發表於 2013-7-22 19:57:40 |顯示全部樓層

奇怪,我電腦同手機都睇到呀

回復

Cyhui 發表於 2013-7-22 20:10:52 |顯示全部樓層
Cyhui 發表於 2013-7-22 19:32
樓主:睇吾到相呀!謝謝

睇到啦!龍貓我養開架,我張相果隻養左16年,不過屋仔用吾着,多謝先!
你真係好人,吾浪費,睇相片你D用品買回來好貴架!希望有人用得着吾好浪費!

其實係幫朋友送出,希望有花友有興趣啦  發表於 2013-7-22 20:23
回復

faye00 發表於 2013-7-23 00:55:23 |顯示全部樓層
可能呢度網友種植多
我係其他壇送雀籠即刻有人要
回復

ahgeeinheaven 發表於 2013-7-23 11:16:34 |顯示全部樓層
faye00 發表於 2013-7-23 00:55
可能呢度網友種植多
我係其他壇送雀籠即刻有人要

我試過去其他group分享物品,係好多人覆話要,亦好快交收到(即日)!
但今次係我朋友交收,我驚果度d人會煩佢勁打電話比佢 (佢份工不能常聽電話,又要照顧兩個小朋友),所以先在呢度放,無人要可能叫佢比救世軍(都唔知收唔收)
回復