富良野影樹

作者: 比得大帝 發表于 2008-6-14 22:43:39
2333 6
富良野影樹
IMG_3344 (Small).JPG
IMG_3345 (Small).JPG
IMG_3361 (Small).JPG
IMG_3364 (Small).JPG
IMG_3383 (Small).JPG
IMG_3387 (Small).JPG
IMG_3397 (Small).JPG
IMG_3407 (Small).JPG
IMG_3455 (Small).JPG
IMG_3456 (Small).JPG
IMG_3457 (Small).JPG
IMG_3458 (Small).JPG
IMG_3464 (Small).JPG
IMG_3471 (Small).JPG
IMG_3473 (Small).JPG
IMG_3474 (Small).JPG
IMG_3502 (Small).JPG
Mild Seven Hill 3 (Small).jpg
Mild Seven Hill (Small).jpg
Mild Seven Hill 2 (Small).jpg
chudaicheung 發表於 2008-6-14 22:51:08 |顯示全部樓層
影得好美呀, 我去的時候影的不多呢, 好懷念~
回復

Monse 發表於 2008-6-15 02:01:38 |顯示全部樓層
比得
物你啱啱又去完北海道呀?嘩!你都好犀利話去就去真羨慕架呢 ,啲相影得好靚。
回復

比得大帝 發表於 2008-6-16 10:58:00 |顯示全部樓層
原帖由 Monse 於 2008-6-15 02:01 發表
比得
物你啱啱又去完北海道呀?嘩!你都好犀利話去就去真羨慕架呢 ,啲相影得好靚。

用部傻瓜機"投其"影吓咋, 唔好笑我啦

不過今次好好彩, 來回都 up到 first class   

又不過唔知點解, 我去親玩, 地球的另一方就有世界級災難  
真係唔信邪都再講一次

回復

jellyfishy 發表於 2008-6-16 11:13:03 |顯示全部樓層
好綠好寫意既感覺~ 水母都係鍾意這種環境的遊樂遠多於大城市的shopping世界~
回復

vkzone2002 發表於 2008-6-16 12:19:55 |顯示全部樓層
難得你去富良野影樹唔影花喎!
回復

比得大帝 發表於 2008-6-16 13:39:26 |顯示全部樓層
原帖由 vkzone2002 於 2008-6-16 12:19 發表
難得你去富良野影樹唔影花喎!

因為當時花未開   都影咗少少嫁
回復