花墟一巡(花草樹木篇) - 相片分享

作者: Melb 發表于 2013-7-14 16:06:35
798 7
我見BunBun 棵 金葉榕 有好大隻蝸牛 =.="
mayl12 發表於 2013-7-14 18:30:27 |顯示全部樓層
樓主真有心,大熱天都影相上傳分享,可以望梅止喝。
回復

珍珍 發表於 2013-7-14 19:23:17 |顯示全部樓層
真係好大隻蝸牛,
我 like 白色免仔花
回復

cowslip 發表於 2013-7-14 20:09:57 |顯示全部樓層
幾個月無去花墟啦~~睇睇相都流口水
回復

Melb 發表於 2013-7-14 20:26:23 |顯示全部樓層
mayl12 發表於 2013-7-14 18:30
樓主真有心,大熱天都影相上傳分享,可以望梅止喝。

haha...最重要大家開心...
有冇睇中咩心水?

有另一個相片post 係多肉區...得閒去參觀下
回復

Melb 發表於 2013-7-14 20:27:45 |顯示全部樓層
cowslip 發表於 2013-7-14 20:09

有冇睇到咩心水

我今日去到執到平野ar...

有HKD$5 好大盆家樂花.....勁開心....

我係多肉區post 左出來....得閒去睇睇
回復

Melb 發表於 2013-7-14 20:30:18 |顯示全部樓層
珍珍 發表於 2013-7-14 19:23
真係好大隻蝸牛,
我 like 白色免仔花

我都鍾意ar...但太大盆...

我係度影相時, 我睇見隻蝸牛bear 住我....勁惡死既樣...

之後個職員見我影得咁入神....行來同我推介....一講到"買棵試下...幾好種架..." , 之後見到隻大蝸牛...

你都知蝸牛既下場係點啦....

真可憐.............  發表於 2013-7-14 22:45
真可憐.............  發表於 2013-7-14 22:45
回復

Melb 發表於 2013-7-16 16:29:42 |顯示全部樓層
cowslip 發表於 2013-7-14 20:09

haha...快D放假去繞個圈...
但好易破財的
回復