書展2013

作者: 金盞花 發表于 2013-6-28 09:40:48
1819 7
http://hkbookfair.hktdc.com/tc/About_FairDetails.aspx

展覽日期 2013年7月17至23日 (星期三至星期二)

展出地點 香港灣仔博覽道一號
香港會議展覽中心

查看展出地點  

開放時間 展覽日期 開放時間
7 月 17-18 日 (星期三至四) 上午10時至晚上10時
7 月 19-20 日 (星期五至六) 上午10時至午夜12時
7 月 21-22 日 (星期日至一) 上午10時至晚上10時
7 月 23 日 (星期二) 上午9時至下午5時

書展期間有研討會/名作家講座, 上網登記可以留位~~~非常方便

http://hkbookfair.hktdc.com/tc/Events.aspx?qcat=57&yr=2012
金盞花 發表於 2013-6-28 09:44:18 |顯示全部樓層
到吉之島捐完書, 就可到書展買書~~~真好
回復

noras_dove 發表於 2013-7-1 13:21:58 |顯示全部樓層
謝謝告知, 正想知道今年書展日期的說~~~ ^^
回復

金盞花 發表於 2013-7-13 16:07:44 |顯示全部樓層
提提大家~~~一年一度書展下星期三(17)開始 至 23日
回復

八王爺 發表於 2013-7-17 11:19:02 |顯示全部樓層
人多到喊....有免費飛都唔去。
回復

maybabe 發表於 2013-7-17 11:37:43 |顯示全部樓層
好多年無去LU
回復

rrr888 發表於 2013-7-17 12:10:13 |顯示全部樓層
我兩年前開始冇去LU! 見到咁多人都真係驚呀. 反正之前去完台灣都已經滿足了. 嗰邊買書平之餘又FREE.
回復

金盞花 發表於 2013-7-17 13:00:15 |顯示全部樓層
rrr888 發表於 2013-7-17 12:10
我兩年前開始冇去LU! 見到咁多人都真係驚呀. 反正之前去完台灣都已經滿足了. 嗰邊買書平之餘又FREE. ...

同意, 近年實在好多強國人拖晒喼到場, 所以一定要穿波鞋顧住對腳最緊要.  不過我會咁諗, 明明係香港人地方自己都唔去, 俾埋個地盤人仲得了   宜家廣東道 昂平360我都唔敢/唔想踏足, 我明知書展人多, 但都會選d平日去支持一吓
回復