手機隨影集..

作者: Lunglung9 發表于 2013-5-14 20:43:59
1795 4

未試過係度發帖, 唔知可唔可以呢..

見樓下有人係舊年特登種落去既木瓜..當時見佢結左果, 但最後變黃, 估佢結唔成, 但唔知今年佢得唔得呢..

跟住走左去做信鴿..等緊LIFT既時候就咁影低左..(旺角天空的一角)

跟住肚仔餓, 走左去呢排我最意食既飯堂

最後行行下.就見到佢...

睇下錶, 都係時候返公司開工......

金剛 發表於 2013-5-16 19:09:40 |顯示全部樓層

pc去咗查案  頭號目標人物在對面天台,手足做嘢

==============================

Lunglung9  人証失蹤, 至於人物同地點 ...........都係迷一樣QQ

第七張相中有個人,佢喺咪線人呀

人証失蹤, 至於人物同地點 ...........都係迷一樣QQ  發表於 2013-5-16 19:31
回復

Lunglung9 發表於 2013-5-16 20:07:17 |顯示全部樓層

果個係負責睇水

咁即係同黨,都要搵人跟跟@@唔好放鬆,上頭對依單嘢好重視~~  發表於 2013-5-17 16:17
回復

Lunglung9 發表於 2013-5-17 18:43:14 |顯示全部樓層
幾經辛苦下, 根據不可靠消息來源, 個位所謂睇水人士, 原來係一位”學睇風水”既人士, 岩岩係度學人睇緊風水, 又有一個不準確資料, 佢有個英文名, 好似叫做 ”IPHONE  SO” 喎. 報告完畢……

去買送, 都耍走多轉, 無厘頭影左幾張, 不如叫佢做 ”不知名的日落"

回復

Lunglung9 發表於 2013-6-4 18:10:51 |顯示全部樓層
路遇太子陀地, 點都要同佢打個招呼

20130604_144755 (复制).jpg
20130604_153954 (复制).jpg
20130604_154553 (复制).jpg

太子陀地,經常在此流連架 ^^  發表於 2013-6-5 09:56
回復