Rob's Lucky Charm

作者: 阿火 發表于 2013-5-10 19:42:43
1845 4

眾裡尋它千百度....
體驗錯過了幾次機會後至分辨到真係超喜歡Rob's Lucky Charm!

今日經過Bun Bun,因為佢放起唔起眼地方險些又錯過左。當發現之際已經剩番3盆揀,真係開心到嚟唔切!
盆身仍然貼錯名字 "Rob's Lucky Number".... 唔係呱?

原來Lucky Charm解作「幸運符」,當unlucky既我遇上lucky既佢,此刻真係lucky亦好需要繼續lucky呀!
影多幾張靚相既佢,亦祝願大家生活lucky!

BruceFUNG 發表於 2013-5-10 19:50:31 |顯示全部樓層
系唔系跑左色啊?個葉心甘紅...

葉中心位置紅色部份係長出兩個花苞嚟架....  發表於 2013-5-10 20:26
回復

Cyhui 發表於 2014-3-21 15:55:12 |顯示全部樓層
雖然係舊POST 而家回貼都係好不合理。不過真係要補一句:你好Lucky 我從未在紛X見過!哈哈!

Cheap AV can be very beautiful too ^^  發表於 2014-3-22 00:09
唉~~~ 又提我啲傷心事,自從舊年種死好多AV,我冇再買呢啲咁名貴既AV了....  發表於 2014-3-21 16:05
回復

Cyhui 發表於 2014-3-21 16:12:40 |顯示全部樓層

唉~~~ 又提我啲傷心事,自從舊年種死好多AV,我冇再買呢啲咁名貴既AV了...

等我殺完頭比棵您!吾好灰心!

下!咁貴重既「幸運符」你都捨得?多謝你呀!我心喜又心驚....  發表於 2014-3-21 16:16
回復

Cyhui 發表於 2014-3-21 16:17:12 |顯示全部樓層
Cyhui 發表於 2014-3-21 16:12
唉~~~ 又提我啲傷心事,自從舊年種死好多AV,我冇再買呢啲咁名貴既AV了...

等我殺完頭比棵您!吾好灰 ...

不過要等!两三個月

預祝手術成功!  發表於 2014-3-21 16:18
回復