分享大天鹅小苗(10份) ~~ 完

作者: ChowChow 發表于 2013-4-15 09:05:55
3438 36

份數: 10份, 隨機送出. 先到先得

交收方法:  郵寄: 接受分享者請自備己貼上足夠郵資的回郵信封及硬盒子給我, 請於信封面寫上網名及申請品(必需硬盒)

注意事項:

1.  申請是否成功,本人有絕對決定權。
2.  未能於排隊後 24 小時內 PM 我取地址 ,當自動棄權。
3.  未能於排隊後 3 天內寄出回郵,當自動棄權。
4.  申請者請在信封上面寫上網名同申請物品資料,信封上如什麼沒寫一律打回頭。
5.  花友如未能郵寄己貼上足夠郵票的回郵信封及硬盒仔,即當自動棄權。
6.  收到分享後,必須在帖中回覆確認。
7.  郵寄涉及風險,如有遺失及/或損壞本人恕不負責。
8.  本人絕不保證植物生存率。
9.  栽種心得: 申請前請自行判斷是否合適種植,才可申請

大天鹅小苗 (Small).jpg

請排隊:

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

多謝Wendy, 佐治,惡E , SSCP and malike 賞分

哎喲,劉華靜靜雞來,我都未多謝一聲,你靜靜雞走了

評分

查看全部評分

JanetE 發表於 2013-4-15 09:17:19 |顯示全部樓層

我排第一
1. JanetE(thx!)
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

多謝支持,至叻係你啦 XP  發表於 2013-4-15 10:07
回復

mmui 發表於 2013-4-15 09:51:51 |顯示全部樓層
2. mmui (thanks a lot)
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

請你pm我呀  發表於 2013-4-15 10:07
回復

hiatus 發表於 2013-4-15 09:54:42 |顯示全部樓層

3. hiatus (thanks^^)
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
回復

Scar 發表於 2013-4-15 11:07:50 |顯示全部樓層
4. Scar (Thanks a lot!!點先可以種到咁多小苗??)
5.
6.
7.
8.
9.
10.

請你pm我呀  發表於 2013-4-15 11:11
回復

wateryuk 發表於 2013-4-15 11:11:20 |顯示全部樓層
4. Scar (Thanks a lot!!)
5. wateryuk(thanks)
6.
7.
8.
9.
10.

請你pm我呀  發表於 2013-4-15 11:12
回復

lamfookjai 發表於 2013-4-15 11:19:43 |顯示全部樓層
6. Lamfookjai (Tks)
7.
8.
9.
10.

請你pm我呀  發表於 2013-4-15 11:26
回復

george 發表於 2013-4-15 11:59:40 |顯示全部樓層
棵棵都好健康!

謝謝G大賞分  發表於 2013-4-15 13:36
回復

ir1934 發表於 2013-4-15 13:34:58 |顯示全部樓層
7. ir1934 (TKX)
8.
9.
10.

請你pm我呀  發表於 2013-4-15 13:35
回復

aquafish 發表於 2013-4-15 14:13:55 |顯示全部樓層
8. aquafish (Thanks! 師兄)
9.
10.

請你pm我呀  發表於 2013-4-15 14:19
回復

black1111 發表於 2013-4-15 14:22:29 |顯示全部樓層
9. black1111(thank you)
10.

請你pm我呀  發表於 2013-4-15 14:23
回復

rookie 發表於 2013-4-15 15:21:56 |顯示全部樓層
10. rookie (thanks)

請你pm我呀  發表於 2013-4-15 15:24
回復

mayl12 發表於 2013-4-15 18:54:45 |顯示全部樓層
11. mayl12(後備, 謝謝!)

相中還有些較細小的,如不介意,請pm我  發表於 2013-4-16 09:18
多謝支持, 暫作候備  發表於 2013-4-15 23:03
回復

星流 發表於 2013-4-15 20:26:39 |顯示全部樓層
11. mayl12(後備, 謝謝!)
12.星流(後備,Thanks you)

相中還有些較細小的可分享,如不介意,請pm我  發表於 2013-4-16 09:18
多謝支持, 暫作候備  發表於 2013-4-15 23:04
回復

esmonhk 發表於 2013-4-15 22:50:13 |顯示全部樓層
好多人捧場

我以為你約我食晏添 xp  發表於 2013-4-15 23:06
回復

esmonhk 發表於 2013-4-15 23:10:08 |顯示全部樓層
ChowChow  我以為你約我食晏添 xp  發表於 36 秒前

要過埋今個星期先,去食上次訂吾到位個間.
回復

ChowChow 發表於 2013-4-15 23:13:04 |顯示全部樓層
落雨落咗咁多日
你呢個禮拜要加油呀

諗起食我就最開心

食啦食啦~開團攪食野都好喎~  發表於 2013-4-15 23:17
回復

ChowChow 發表於 2013-4-15 23:42:42 |顯示全部樓層
小野貓  食啦食啦~開團攪食野都好喎~  發表於 22 分鐘前

貓妹妹, 估吾到引到你過嚟喎, 感謝光臨

開團囉喎, 緊係G大大攪, 就最多人捧場啦

回復

ChowChow 發表於 2013-4-19 15:43:57 |顯示全部樓層
以上各位已申請之花友好,

因住村屋關係,郵差叔叔見一大堆信件,派都吾駛派,俾張咭我就算
明天我往郵局取件,如無意外,
所有分享將於星期一寄出

这样都要好麻烦你了。邮差叔叔偷懒吧,怎么能信件多就不送呢~  發表於 2013-4-19 16:25
回復

星流 發表於 2013-4-19 16:17:33 來自手機 |顯示全部樓層
ChowChow 發表於 2013-4-19 15:43
以上各位已申請之花友好,

因住村屋關係,郵差叔叔見一大堆信件,派都吾駛派,俾張咭我就算

不緊要,還好了星期一!

比個like 你  發表於 2013-4-19 16:33
回復

12下一頁