[求種子] - 羅馬生菜/生菜, 白菜

作者: shirlp17 發表于 2008-6-4 23:00:18
1413 11
第一次租田種, 想種羅馬生菜, 或者normal 生菜, 白菜, 有沒有可分享呢?  
我會寄埋回郵的!

謝!  

7月12號有田啦!
nuage 發表於 2008-6-4 23:05:30 |顯示全部樓層
我有白菜種子,可以寄比你﹗請 pm 我。
回復

heiheimama 發表於 2008-6-4 23:12:47 |顯示全部樓層
羅馬生菜不適合夏天種.~如果通菜你要不要?
回復

sandy 發表於 2008-6-4 23:18:03 |顯示全部樓層
我有莧菜. 你岩唔岩.
回復

芬妮燕 發表於 2008-6-4 23:49:07 |顯示全部樓層

唔係菜, 要唔要?

roma蕃茄啱唔啱?
香草(紅花羅勒同藥蜂草), 要唔要?
yes 就pm我你的地址, 唔駛回郵喇!
加油!
回復

shirlp17 發表於 2008-6-5 00:00:17 |顯示全部樓層
Thank you so much, 白菜 我要, 我已send email 給你,

而通菜不要了, 因我媽不喜歡的!  反而莧菜 i like so much!  我pm 你啦!

而我有興趣香草(紅花羅勒同藥蜂草) 我pm 你啦!  Sandy

多謝各位分享!  我會努力種... !
回復

小寶 發表於 2008-6-5 00:42:51 |顯示全部樓層
我有普通生菜, 青莧你要唔要?
回復

nuage 發表於 2008-6-5 01:19:01 |顯示全部樓層
原帖由 shirlp17 於 2008-6-5 00:00 發表
Thank you so much, 白菜 我要, 我已send email 給你,

而通菜不要了, 因我媽不喜歡的!  反而莧菜 i like so much!  我pm 你啦!

而我有興趣香草(紅花羅勒同藥蜂草) 我pm 你啦!  Sandy

多謝各位分享!  我會努力種. ...

收唔到你嘅pm,請你再 pm 地址比我﹗thanks!
回復

PACO 發表於 2008-6-5 05:00:54 |顯示全部樓層
我有羅馬生菜,PM我啦
回復

shirlp17 發表於 2008-6-5 13:23:48 |顯示全部樓層
Paco, 我已send email 給你!  請查
小寶, 我都已發短信給你了!  請查

Thx so much your sharing.  我應7月頭才培苗!
回復

小寶 發表於 2008-6-11 21:03:03 |顯示全部樓層
已寄出種子
回復

shirlp17 發表於 2008-6-11 21:16:16 |顯示全部樓層
thx so much, I waiting... Heee ;)
回復