返回列表 發新帖

AV小苗今天開花了 (Emerald City Reverse)

作者: 阿火 發表于 2013-4-2 13:13:29
3736 28
mocha 發表於 2013-4-10 19:03:39 |顯示全部樓層
我覺得淡淡地幾清雅
回復

mayl12 發表於 2013-4-11 10:24:16 |顯示全部樓層
感謝分享, 花花很美.
回復

阿火 發表於 2013-4-30 12:09:27 |顯示全部樓層
趁公眾假期前夕,祝大家下午努力工作,5月1日假期休息多啲,生活愉快!

Emerald City Reverse同人躹躬!

Emerald City Reverse

Emerald City Reverse係咪有左?

Emerald City Reverse係咪有左?

有少少荧光粉呀^^  發表於 2013-4-30 12:12
回復

c.heather 發表於 2013-4-30 13:08:07 |顯示全部樓層
阿火 發表於 2013-4-30 12:09
趁公眾假期前夕,祝大家下午努力工作,5月1日假期休息多啲,生活愉快!

Emerald City Reverse同人躹躬! ...

賀樓主弄瓦之喜
(而且仲好似唔止一朵喎 )
回復

mcw 發表於 2013-4-30 13:36:14 |顯示全部樓層
好靚啊...放假前有花賞真好...

我只有在家賞葉...
回復

四眼妹 發表於 2013-5-1 00:07:40 |顯示全部樓層
阿火拍的AV照片可以做post card,靚得好緊要!哈哈

謝謝!  發表於 2013-5-1 00:21
回復

阿火 發表於 2013-5-1 00:34:16 |顯示全部樓層
其實最起初AV吸引我係佢花瓣起陽光下呈現少少反光粉末,同埋AV既變異細胞讓種植時帶俾人千變萬化既驚喜~!

我會努力種植再同大家分享靚照!
回復

nickyhk 發表於 2013-5-2 12:45:02 |顯示全部樓層
真係見到火都黎. 哈哈, 邊有咁靚架.上次見花bo有一盆, 成$3XX, 佢地仲玩花粉繁殖, 朶朶花都將雄芯貼到實一實雌芯, 仲有幾朶肚大大咁. 不過再過一排巳唔見左佢, 應該有人買左.
回復

阿火 發表於 2013-5-4 08:55:49 |顯示全部樓層
2013.05.04 尋晚影開相再為佢拍多幾張....

回復