小寶天地

作者: 小寶 發表于 2008-6-2 23:41:49
504702 8743
llaus 發表於 2010-9-7 12:37:47 |顯示全部樓層
公主唔好飲咁多
留返d俾隻蛙啦
回復

muitau 發表於 2010-9-7 13:37:07 |顯示全部樓層
搶人頭啖湯,可惡呀
回復

cklife 發表於 2010-9-7 14:15:44 |顯示全部樓層
宜家先飲呀! 人生第一湯--龍脷葉蘋果湯, 好味呀 ~~~
小寶 發表於 2010-9-7 12:20

幾好樣喎..見到都想飲
回復

小寶 發表於 2010-9-7 23:46:04 |顯示全部樓層
搶人頭啖湯,可惡呀
muitau 發表於 2010-9-7 01:37 PM

唔好嬲, 佢地飲虛擬湯,你過來飲實湯
仲有,請你食~

係鮮摘的積媽牌無花果~

評分

查看全部評分

回復

chutou 發表於 2010-9-7 23:49:31 |顯示全部樓層
睇到咁大個無花果
先記起仲未去花虛買棵返屋企添

p.s. 禾d小寶牌香草發緊芽喇~~~些些
回復

小寶 發表於 2010-9-8 00:00:43 |顯示全部樓層
回復 7905# chutou

唔洗客氣, 分散投資嘛,第時可能靠你幫我續(香草)命架
回復

chutou 發表於 2010-9-8 00:02:37 |顯示全部樓層
哈哈~~~希望成功啦
禾種親香草都屎既
回復

muitau 發表於 2010-9-8 10:33:53 |顯示全部樓層
唔好嬲, 佢地飲虛擬湯,你過來飲實湯
仲有,請你食~
係鮮摘的積媽牌無花果~ ...
小寶 發表於 2010-9-7 23:46

早呀小寶,
嘩,飲完實湯成身暖笠笠,在心頭呀尤其是 add6icon
啲無花果唔知點解一見佢地個心咁,我就成日覺得有虫係入面add9icon
回復

小寶 發表於 2010-9-8 10:38:47 |顯示全部樓層
回復 7908# muitau

我都有同樣嘅諗法, 唔奇唔奇~嘻
回復

muitau 發表於 2010-9-9 11:25:12 |顯示全部樓層
早呀小寶早呀咁多位,

嘩! 小寶, 尋晚真係勁, 我撞正落12點行雷閃電最勁最大聲時返屋企, 渣住把遮都無用,啲雨係打橫打過來成身濕晒. 啲雷響到呢...啲電係咁閃係咁劈, 睇住成條馬路啲燈因為打中熄晒, 條街即刻黑忟忟, 好驚劈中我地架車....幾鬼似拍戲咁, 不過今日報紙居然唔係太大篇幅.

大小寶小花妹頭小忌廉佢地有無好驚呀?!
回復

花園仔 發表於 2010-9-9 11:35:59 |顯示全部樓層
回復 7910# muitau
======================

大家好!
琴晚邊有好瞓吖!
成晚要抱住隻妹妹....
回復

JicJicmom 發表於 2010-9-9 11:55:59 |顯示全部樓層
回復 7911# 花園仔
大家好!
琴晚邊有好瞓吖!
小寶, 老師, 妹頭及各位好~~~
尋晚十一點幾我地同親朋戚友食完飯, 行緊去車場時個天係咁閃.....好鬼驚 ( 好空曠架個位,幾驚做左避雷針呀 ...)
返到屋企, 以為2隻細路好驚喇.....點知, 2隻騎呢貓訓響窗前睇閃電..... 真係... 睇到我同大夫滴哂汗.
呢2隻騎呢貓, 我相信佢地真係膽生毛囉 ~ 怪唔知成日偷野食/打爛野都唔怕我地鬧.........
回復

miku 發表於 2010-9-9 13:08:17 |顯示全部樓層
jicjicmon

佢地唔驚ka? 我d狗唔驚閃, 但係尋晚行雷果幾下好似爆炸咁時, 我d狗係都要入我間房.
我係聽陪佢地時, 我都驚埋一份呀!
回復

小寶 發表於 2010-9-9 13:39:14 |顯示全部樓層
回復 7910# muitau

妹頭,  昨晚唔敢訓呀, 停電呀, 跳fuse呀, 無寬頻上網, now機火牛都燒埋呀!
到宜家都無得用, call左pccw成朝, 岩岩先聯絡得上咋
回復

muitau 發表於 2010-9-9 13:41:19 |顯示全部樓層
琴晚邊有好瞓吖!
= = = = = = = = = = = =
2隻騎呢貓訓響窗前睇閃電..... 真係... 睇到我同大夫滴哂汗.   
呢2隻騎呢貓, 我相信佢地真係膽生毛囉 ~
我d狗係都要入我間房

原來大家都咁驚,小寶未浦頭,可能就係尋晚要安撫狗狗攪到無覺好訓,而家補緊鐘呀
回復

小寶 發表於 2010-9-9 13:51:39 |顯示全部樓層
回復 7915# muitau

我上左來喇, 宜家用緊3g上網咋~
回復

Nancy 發表於 2010-9-9 13:53:00 |顯示全部樓層
哈....我好好訓呀, 淨係比雷聲嘈醒再訓返呀....無辦法,實在太攰啦,屋企個姐姐放大假返印尼..做左阿四成個星期,總有成個星期捱呀...............
回復

llaus 發表於 2010-9-9 14:03:05 |顯示全部樓層
回復  muitau

我上左來喇, 宜家用緊3g上網咋~
小寶 發表於 2010-9-9 13:51

連寬帶都驚到c左呀?
回復

小寶 發表於 2010-9-9 14:13:50 |顯示全部樓層

大家好!
琴晚邊有好瞓吖!

=====================
花老師好!

我唔敢抱住佢地呀, 我怕俾佢地feel到我仲驚過佢地呀
回復

小寶 發表於 2010-9-9 14:16:34 |顯示全部樓層
回復 7912# JicJicmom

小寶, 老師, 妹頭及各位好~~~
尋晚十一點幾我地同親朋戚友食完飯, 行緊去車場時個天係咁閃.....好鬼驚 ( 好空曠架個位,幾驚做左避雷針呀 ...)
返到屋企, 以為2隻細路好驚喇.....點知, 2隻騎呢貓訓響窗前睇閃電..... 真係... 睇到我同大夫滴哂汗.   
呢2隻騎呢貓, 我相信佢地真係膽生毛囉 ~ 怪唔知成日偷野食/打爛野都唔怕我地鬧.........
========================
積媽, 岩岩又發現新野, 要急call大夫至得喇, 我平時用開果部電腦開唔著呀, 會唔會因為俾雷擊中左呢?
回復