小寶天地

作者: 小寶 發表于 2008-6-2 23:41:49
504719 8743
muitau 發表於 2010-8-3 11:05:58 |顯示全部樓層
MORNING EVERYBODY~
回復

may.sun 發表於 2010-8-3 11:25:43 |顯示全部樓層
MORNING EVERYBODY~
muitau 發表於 2010-8-3 11:05

c you later ar(my ha 子餅 meet up u)
回復

muitau 發表於 2010-8-3 11:39:27 |顯示全部樓層
c you later ar(my ha 子餅 meet up u)
may.sun 發表於 2010-8-3 11:25

係呀,湊陳生個bb番去....add10icon
回復

may.sun 發表於 2010-8-3 11:42:37 |顯示全部樓層
係呀,湊陳生個bb番去....
muitau 發表於 2010-8-3 11:39

重送埋個大桶金比過你tim~~
回復

muitau 發表於 2010-8-3 15:39:02 |顯示全部樓層
重送埋個大桶金比過你tim~~
may.sun 發表於 2010-8-3 11:42

美新,
頭先lunch我高貴地抽住你個桶去買咗配件喇,一早問細佬借埋電鑽,可惜唔知男友拖到幾時先肯動手同我鑽窿...(棵月桂今朝我無淋水架,費事水滴滴)

回復

小寶 發表於 2010-8-3 16:00:13 |顯示全部樓層
回復 7647# muitau

只要你拎d工具出來, 然後嚷著要自己轉孔, 佢睇唔過眼就會同你轉一下, 其實花唔到幾多分鐘, 話咁快就搞掂啦~
回復

muitau 發表於 2010-8-3 16:09:52 |顯示全部樓層
回復  muitau
只要你拎d工具出來, 然後嚷著要自己轉孔, 佢睇唔過眼就會同你轉一下, 其實花唔到幾多 ...
小寶 發表於 2010-8-3 16:00

....都係既....不過佢好熱忱地同你整野, 到時你一定要睇得好緊,即係佢可能開爆晒個桶呀、個窿叫佢開低啲都照開係上面呀、一係就整到岩岩蠶蠶咁...結果我就會好火...
回復

muitau 發表於 2010-8-3 16:31:33 |顯示全部樓層
唉,我都話佢有問題架啦.....都唔知捱唔捱到呢個夏天....

回復

小寶 發表於 2010-8-3 16:36:18 |顯示全部樓層
回復 7649# muitau

男人梗係要睇得緊d啦
回復

小寶 發表於 2010-8-3 16:37:00 |顯示全部樓層
回復 7650# muitau

哎也, 做乜乾得咁快架!!!! 仲可唔可以即刻攞去浸油呢?
回復

muitau 發表於 2010-8-3 16:49:36 |顯示全部樓層
回復  muitau
哎也, 做乜乾得咁快架!!!! 仲可唔可以即刻攞去浸油呢?
小寶 發表於 2010-8-3 16:37

枯左果啲好似已經無咁香喇,未死果啲我唔捨得落刀呀 , 今晚剪走枯左既睇下其他啲捱唔捱到啦唯有....
回復

農夫 發表於 2010-8-3 16:53:51 |顯示全部樓層
唉,我都話佢有問題架啦.....都唔知捱唔捱到呢個夏天....
muitau 發表於 2010-8-3 16:31

只係幾日時間就變成咁啦........
不過唔緊要啦,涼d就會好似上次咁番生架啦
回復

花園仔 發表於 2010-8-3 16:55:43 |顯示全部樓層
回復 7648# 小寶
回復 7647# muitau
只要你拎d工具出來, 然後嚷著要自己轉孔, 佢睇唔過眼就會同你轉一下, 其實花唔到幾多分鐘, 話咁快就搞掂啦~
=============================

個窿鑽幾大亞? 花2秒有多啦!
話是話你知唔知開幾大直徑嘅窿? 有冇架生亞? 嘻嘻!
回復

小寶 發表於 2010-8-3 17:03:33 |顯示全部樓層
回復 7656# 花園仔

=================
係呀,我有果d架生, 換岩個咀壓落去就成個圈出來架喇~
回復

muitau 發表於 2010-8-5 11:09:34 |顯示全部樓層
回復  花園仔
==== ...
小寶 發表於 2010-8-3 17:03

我以為用鑽慢慢由針窿咁細鑽開咋喎...原來唔係架... , 如果無我殺上你到鑽囉, 又可以探小花小寶學友佢地啦!!

( 截單喇老友 ing.....)
回復

小寶 發表於 2010-8-5 20:57:43 |顯示全部樓層
回復 7658# muitau

好啊!
回復

muitau 發表於 2010-8-9 10:02:13 |顯示全部樓層
MORNING小寶 & 貢多位!!!
個PO跌落大市呀....add9icon

想問吓有CUT到rosemary既朋友,你地啲插支既葉有無都慢慢變啡呀?
我啲插唔成功 add2icon
回復

JicJicmom 發表於 2010-8-9 10:06:24 |顯示全部樓層
回復 7660# muitau

妹頭,
試下用水浸左佢出根至入泥喇~ 好好多架~~~
回復

fianfumy 發表於 2010-8-9 10:07:43 |顯示全部樓層
早晨呀各位 !

妹頭我收到你"姨貓O"呀 , 唔該哂你呀...
小寶, 昨日都唔醒起先比錢給你呀..
回復

muitau 發表於 2010-8-9 10:33:10 |顯示全部樓層
回復  muitau
妹頭,
試下用水浸左佢出根至入泥喇~ 好好多架~~~
JicJicmom 發表於 2010-8-9 10:06

佢地未出根已經枯晒喇, 插枯枝我唔玩架 !
回復