小寶天地

作者: 小寶 發表于 2008-6-2 23:41:49
504897 8743
JicJicmom 發表於 2009-6-8 15:03:50 |顯示全部樓層
http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(63).gif
我最想食的蟹鉗.............積........媽......你..........你你... http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(77).g ...
小寶 發表於 2009-6-8 14:59

我叫阿積咬爛左d殼等你可以啖啖肉咋嘛 ..........
回復

小寶 發表於 2009-6-8 15:36:57 |顯示全部樓層
4933# 小寶
食喇~味道.............一般咋
但心裏講食得好健康, 是低糖西瓜耶~~
=======================

小寶都幾優麥啵!
花園仔 發表於 2009-6-8 09:24 AM

老師都係姐~
回復

小寶 發表於 2009-6-8 15:39:12 |顯示全部樓層
我叫阿積咬爛左d殼等你可以啖啖肉咋嘛 .......... http://a6677.myweb.hinet.net/msn/samwoo/samwoo1%20(1).gif
JicJicmom 發表於 2009-6-8 03:03 PM

呀積食過我點食 , 咪又係益呀積~
回復

JicJicmom 發表於 2009-6-8 16:51:02 |顯示全部樓層
呀積食過我點食 , 咪又係益呀積~http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(44).gif
小寶 發表於 2009-6-8 15:39

P1130038 (Small).JPG
孖孖你又典我喇 .....你又話無樹0既 ?????

P1120430 (Small).JPG
小寶靚姐姐你比狗狗食得得呀 ??
回復

小寶 發表於 2009-6-8 16:53:59 |顯示全部樓層
孖孖你又典我喇 .....你又話無樹0既 ?????

小寶靚姐姐你比狗狗食得得呀 ??
JicJicmom 發表於 2009-6-8 04:51 PM

算啦, 積積你咁口乖, 靚姐姐就分俾你食啦, 係咪超超超超正呢~~~係公主靚姐姐用新鮮蟹整架
回復

may.sun 發表於 2009-6-8 17:43:55 |顯示全部樓層
算啦, 積積你咁口乖, 靚姐姐就分俾你食啦, 係咪超超超超正呢~~~係公主靚姐姐用新鮮蟹整架
小寶 發表於 2009-6-8 16:53

小bobo,積積重靚女過"紅代林",比佢食喇~~
回復

小寶 發表於 2009-6-8 19:20:19 |顯示全部樓層
今日收埋另外果隻南瓜和枯萎番茄樹上的番茄.

呢隻南瓜俾上一個重和漂亮
回復

小寶 發表於 2009-6-8 19:22:29 |顯示全部樓層
今早另外一棵番茄又謝了, 呢棵在遮光網之下, 又唔知發生咩野事喇
回復

cookie20002005 發表於 2009-6-8 19:27:25 |顯示全部樓層
今日收埋另外果隻南瓜和枯萎番茄樹上的番茄.

呢隻南瓜俾上一個重和漂亮
小寶 發表於 2009/6/8 19:20

小寶你哋種d野全部都咁靚,好吸引呀
回復

cookie20002005 發表於 2009-6-8 19:28:00 |顯示全部樓層
今早另外一棵番茄又謝了, 呢棵在遮光網之下, 又唔知發生咩野事喇
小寶 發表於 2009/6/8 19:22

真係好謝吓喎,我見佢有花花架
回復

小寶 發表於 2009-6-8 19:35:02 |顯示全部樓層
小寶你哋種d野全部都咁靚,好吸引呀http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(24).gif
cookie20002005 發表於 2009-6-8 07:27 PM

你都得架~但唔係成日都咁順囉~

好耐無睇老師牌尖葉青莧, 生得麻麻, 仲見到唔見到葉的, 點解呢? 已經加了防蟲網喎~
回復

小寶 發表於 2009-6-8 19:36:33 |顯示全部樓層
真係好謝吓喎,我見佢有花花架http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(5).gif
cookie20002005 發表於 2009-6-8 07:28 PM

原來見到有隻福壽大螺起度住呀
回復

JicJicmom 發表於 2009-6-8 22:06:47 |顯示全部樓層
原來見到有隻福壽大螺起度住呀
小寶 發表於 2009-6-8 19:36

作死囉 ~~~~ 咁大隻 !!!!!
回復

JicJicmom 發表於 2009-6-8 22:11:17 |顯示全部樓層
小寶 發表於 2009-6-8 16:53

陳積積 : 蟹肉好好味 , 姐姐又靚靚 ~~
( 其實最中意食蟹肉0既係陳雞包 ~ )
P1070683 (Small).JPG
P1070406 (Small).JPG

九龍呢度落大雨呀小寶 ~~ 你入面 ok 嘛 ?
我d蕃茄淋左雨 , 好似好樣左d呀 ~~ 如果你度唔係太大雨 , 拎出去試下好無d ? 搏一搏都好呀 ~~~
回復

JicJicmom 發表於 2009-6-8 22:11:54 |顯示全部樓層
小寶 發表於 2009-6-8 19:22

我覺得係唔夠水呀 ...... 整自助加水器喇 ~
回復

花園仔 發表於 2009-6-8 22:12:05 |顯示全部樓層
4963# 小寶
==========================

又唔係咁講罅, 呀積都係揾口食啫, 你都係格, 點解唔食得吖!
回復

JicJicmom 發表於 2009-6-8 22:15:02 |顯示全部樓層
4963# 小寶

又唔係咁講罅, 呀積都係揾口食啫, 你都係格, 點解唔食得吖!
陳積積 : 多謝花老師呀 !! 花老師要魚魚呀 ? 積積有好多珍藏架 ~~~
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
回復

小寶 發表於 2009-6-8 22:17:26 |顯示全部樓層
陳積積 : 蟹肉好好味 , 姐姐又靚靚 ~~
( 其實最中意食蟹肉0既係陳雞包 ~ )

九龍呢度落大雨呀小寶 ~~ 你入面 ok 嘛 ?
我d蕃茄淋左雨 , 好似好樣左d呀 ~~ 如果你度唔係太大雨 , 拎出去試下好無d ?  ...
JicJicmom 發表於 2009-6-8 10:11 PM

雞包仔,仲咩見到姐姐咁驚呀~定係孖孖太嚇人呀
回復

小寶 發表於 2009-6-8 22:19:57 |顯示全部樓層
我覺得係唔夠水呀 ...... 整自助加水器喇 ~
JicJicmom 發表於 2009-6-8 10:11 PM

孖孖, 呢棵D泥仲濕ge....無乃由係e個原因~~
回復

小寶 發表於 2009-6-8 22:21:19 |顯示全部樓層
4963# 小寶

花園仔 發表於 2009-6-8 10:12 PM

老師你又優我...一麥喇~~
回復