(已完)要橙紅旱金蓮,黃色長壽花(3月12號前)

作者: ABANGEL 發表于 2013-3-4 15:15:59
889 2

橙紅旱金蓮三盆,每盆$15,黃色長壽花1盆$12,内裏有4株。
橙紅旱金蓮A IMG_20130304_144247.jpg
橙紅旱金蓮B IMG_20130304_144315.jpg IMG_20130304_144327.jpg
橙紅旱金蓮C IMG_20130304_144403.jpg
長壽花: IMG_20130304_144511.jpg IMG_20130304_144529.jpg
贈品:
多肉葉片1塊: IMG_20130304_144605.jpg IMG_20130304_144610.jpg
非洲堇葉片1塊: IMG_20130304_145133.jpg
交收地點:元朗廣場或者可送到朗屏站(可不出站)
交收方式:面交
交收時間:禮拜1-5,下午4點后,禮拜六早上9-10點元朗廣場。
先到先得。

powergun 發表於 2013-3-5 16:09:17 |顯示全部樓層

本來想同你買埋棵黃色長壽花, 不過上次買的三棵好似就死咁, 唔敢買住啦

ABANGEL  唔好好比太多水.見到泥面乾先淋水.等花開完後我會修枝條,到時候會分享,你可以練手
其實都無乜點比水佢, 我自己都種開多肉植物, 大都種到, 唔知點解呢類花咁難種

唔好好比太多水.見到泥面乾先淋水.等花開完後我會修枝條,到時候會分享,你可以練手.  發表於 2013-3-5 16:13
回復

pandalok 發表於 2013-3-6 16:51:13 |顯示全部樓層
長壽花應該容易種, 多陽光會好d
回復