希媽送既布媽同Plumb Pudding

作者: chingching 發表于 2008-6-2 08:06:55
1231 13
布媽大左dd....
Plumb Pudding 兩隻俾人搶左, 兩隻嚮我到, 一隻去左天堂

p.s. 有無人願意割超迷愛俾我呢?買又得~做牛做馬都得,整電腦,做家務,整水喉,搬搬抬抬,乜都得

布媽

布媽

布媽

布媽

Plumb Pudding

Plumb Pudding

佢地間屋

佢地間屋
ayclui 發表於 2008-6-2 09:25:00 |顯示全部樓層
超迷岩我有o架...做牛做馬就唔駛, 你有咩交換呢
回復

tata 發表於 2008-6-2 09:28:54 |顯示全部樓層
原帖由 chingching 於 2008-6-2 08:06 發表
布媽大左dd....
Plumb Pudding 兩隻俾人搶左, 兩隻嚮我到, 一隻去左天堂

p.s. 有無人願意割超迷愛俾我呢?買又得~做牛做馬都得,整電腦,做家務,整水喉,搬搬抬抬,乜都得 ...

呵呵, chiingching都中毒, 仲要..................
回復

chingching 發表於 2008-6-2 09:39:59 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2008-6-2 09:28 發表

呵呵, chiingching都中毒, 仲要..................

係呀係呀~
俾你地打針打得多嘛

乜都得乜都得乜都得乜都得乜都得乜都唔係好得....
回復

heiheimama 發表於 2008-6-2 09:42:09 |顯示全部樓層
程程你都好叻wo,咁弱既苗都俾你湊得大.在家的家姐們已經是成株了,不過我都冇幾多剩.~

如果你想集齊希媽三寶(呵呵!~),可以看看當時分享的po,找找另外兩位領養的花友,或者可以交換.當中最美是Country Crocus.~
回復

tata 發表於 2008-6-2 09:44:14 |顯示全部樓層
原帖由 chingching 於 2008-6-2 09:39 發表

係呀係呀~
俾你地打針打得多嘛

乜都得乜都得乜都得乜都得乜都得乜都唔係好得....

好呀, pm傾呀~
回復

lolo 發表於 2008-6-2 09:44:26 |顯示全部樓層
嘩 程程豬     你d錫盆 ......  開party問你借o下
回復

chingching 發表於 2008-6-2 11:50:59 |顯示全部樓層
Ayclui: 我都好想交換, 不過就係無嘜野可以換, 所以先乜都得, 做爛市~ , 我list 張list 俾妳, 睇下有無野妳喜歡~

lolo: d錫盆, 只不過係A4紙箱果個蓋, 再加錫紙之嘛.  妳要?我俾一打妳, 哈哈

heima: 好呀~等我問下佢地先~

回復

ayclui 發表於 2008-6-2 12:04:42 |顯示全部樓層
原帖由 chingching 於 2008-6-2 11:50 發表
Ayclui: 我都好想交換, 不過就係無嘜野可以換, 所以先乜都得, 做爛市~ , 我list 張list 俾妳, 睇下有無野妳喜歡~

lolo: d錫盆, 只不過係A4紙箱果個蓋, 再加錫紙之嘛.  妳要?我俾一打妳, 哈哈

...

好, 等你張list ....
回復

ronson 發表於 2008-6-2 12:15:23 |顯示全部樓層
左上角個棵皮草我都有一棵,種咗成年只長葉未開過花!激死
回復

chingching 發表於 2008-6-2 12:28:22 |顯示全部樓層
原帖由 ronson 於 2008-6-2 12:15 發表
左上角個棵皮草我都有一棵,種咗成年只長葉未開過花!激死

係wo~
我都係, 好多皮草都唔開花!!!
回復

Jae 發表於 2008-6-2 13:02:56 |顯示全部樓層
請問錫盤有咩作用架??
回復

cck07123 發表於 2008-6-2 15:19:30 |顯示全部樓層
係咪增加光源散射?
我估估下

原帖由 Jae 於 2008-6-2 13:02 發表
請問錫盤有咩作用架??
回復

peeseela 發表於 2008-6-2 16:00:49 |顯示全部樓層
當日希媽分享, 我見到KA, 但係隻腳扭傷, 真係走寶.
回復