返回列表 發新帖

分享100棵紫蘇小苗! 第二期報名!

作者: malike 發表于 2013-2-18 12:13:54
2931 44
草菇 發表於 2013-3-4 04:00:49 |顯示全部樓層

sorry吖, 唔見點評個提醒有通知所以留意唔到.
時間上除咗禮拜六之外,
基本上星期1-5、日, 都可以喺太子交收, 謝謝你.
回復

little_st 發表於 2013-3-4 13:18:48 |顯示全部樓層
交收地點:

A. 太子MTR站內客務亭.
1. MilkMilk (可以太子交收,我想要3-5棵, Thanks)
2. happyamydog (上次就唔到時間,希望今次可以係放工時間啦,太子or官塘都可以,我要5棵,supper thx!)
3.草菇 (想要3棵 - 太子, 希望夾到時間, Thanks!)
4. happyvanchai (想太子交收, 要3棵)
5. little_st (太子交收, 要4 棵)

會預備給你!  發表於 2013-3-4 21:32
回復

JC208 發表於 2013-3-4 17:29:44 |顯示全部樓層
交收地點:

A. 太子MTR站內客務亭.
1. MilkMilk (可以太子交收,我想要3-5棵, Thanks)
2. happyamydog (上次就唔到時間,希望今次可以係放工時間啦,太子or官塘都可以,我要5棵,supper thx!)
3.草菇 (想要3棵 - 太子, 希望夾到時間, Thanks!)
4. happyvanchai (想太子交收, 要3棵)
5. little_st (太子交收, 要4 棵)
6. JC208 (想太子交收, 要3棵, 唔知係邊日邊時呢 ? )

會預備給你!  發表於 2013-3-4 21:33
回復

blueboy2004 發表於 2013-3-10 10:40:33 來自手機 |顯示全部樓層
吾知仲有無呢??我想要三棵,謝謝

有, 請選擇交收地點排隊.  發表於 2013-3-10 12:56
回復

JC208 發表於 2013-3-10 14:38:17 |顯示全部樓層
琴晚TBB有個節目介紹點種 (IFPI之後), 大家有無睇丫 ?!
回復