返回列表 發新帖

徵惠康印花, 可用AV葉片/ 串串心支條交換

作者: abbychan02 發表于 2013-2-7 09:37:35
2485 28
abbychan02 發表於 2013-3-12 14:58:22 |顯示全部樓層
繼續徵求~~thanks!
回復

amy625 發表於 2013-3-12 20:08:20 |顯示全部樓層
abbychan02 發表於 2013-3-12 14:58
繼續徵求~~thanks!

我係新手,好想換AV葉,但得3個惠康印花,萬靈印花就有十一個,唔知可唔可以換比我呢?
回復

abbychan02 發表於 2013-3-13 00:08:05 |顯示全部樓層
amy625 發表於 2013-3-12 20:08
我係新手,好想換AV葉,但得3個惠康印花,萬靈印花就有十一個,唔知可唔可以換比我呢? ...

當然可以, 只要惠康印花就得, 幾多個都無所謂, 我都係諗住積小成多, 有無邊款av葉想要~迷你/斑葉/粉紅花/紫色花....抑或無所謂呢?
回復

太陽鳥 發表於 2013-3-13 02:21:31 |顯示全部樓層
abbychan02.... 我有40+個印花,有咩 AV 葉可交換?Thx

有岩av葉請通知, THX!  發表於 2013-3-13 09:32
去我'日誌' 度看看有沒有喜歡, 當中有些是小苗或者未能CUT葉著, 最前1#的AV基本都可以CUT葉分享, 謝謝你 :)  發表於 2013-3-13 09:31
回復

amy625 發表於 2013-3-13 10:22:51 |顯示全部樓層
abbychan02

嘩! 你有好多AV呀! 真羡慕! 唔知 303 optimara everlove 或 C5 可以唔可以呢?
回復

abbychan02 發表於 2013-3-13 10:43:41 |顯示全部樓層
amy625 發表於 2013-3-13 10:22
abbychan02

嘩! 你有好多AV呀! 真羡慕! 唔知 303 optimara everlove 或 C5 可以唔可以呢? ...

中毒太深 , 兩年時間就變成咁.... 不過好多都係苗或者係棵菜, 未有花花~
C5記得可以呀(返去再睇睇話你知), 303就唔太肯定, 記得都係苗, #1 既就通常可以CUT葉, 你睇下仲有無, 橫掂寄就塞滿d個盒~
回復

太陽鳥 發表於 2013-3-13 14:51:37 |顯示全部樓層
abbychan02.....這不是 AV list ..... 應是 AV Dictionary

你幫我選幾款算吧!要求:花花有緞邊(無都可)、深色/間色花(浪漫)、易種/上手^^ .. 可以嗎?Thx

哈哈, 呢樹好多C兄C姐先係大戶... 當然得, PM你, 唔該晒!  發表於 2013-3-13 15:52
回復

楊楊 發表於 2013-3-18 22:48:58 |顯示全部樓層
hihi abbychan02, 我都有惠康印花, 想換AV 葉, 請問可以嗎?
回復

abbychan02 發表於 2013-3-19 09:26:38 |顯示全部樓層
楊楊 發表於 2013-3-18 22:48
hihi abbychan02, 我都有惠康印花, 想換AV 葉, 請問可以嗎?

當然可以, 印花多少沒有問題, pm傾, 謝謝!
回復