[結果公佈] 分享Wishing Thinking (354) 葉片

作者: BRONNLEY 發表于 2012-12-25 16:08:42
1303 18

聖誕分享
354  Wishing Thinking 10 片

交收方法: 見面或郵寄
見面
因本人需輪班工作,需pm另約時間。
郵寄
花友需寄貼上足夠郵資的回郵信封、硬盒子及小膠袋給我,請於信封面寫上網名及申請品。
必需硬盒,尺寸約 10cm x 5cm x 2cm。
小膠袋,尺寸約 10cm x 5cm [包裝葉片保濕用]。
如硬盒子及小膠袋不符,將取消資格。

注意:
1. 非先到先得,有意者請排隊申請。截止時間2012年12月28日 0:00。
2. 分享葉片總數為10片,最多5份,每人最少兩片,視乎申請人數。如申請人數多於5人,會以抽籤形式作決定。
3. 結果公佈後,請盡快pm取地址或約時間見面交收。
4. 收到分享後,請花友自行清潔消毒,如有蟲害,本人恕不負責。
5. 如因郵寄有誤做成任何損失,本人恕不負責。
6. 花友收到分享後,請回帖確認。
7. 本人有最終決定權。

下為開花照,與圖鑑有別,請注意。
圖鑑參考:

結果公佈:
1. heldyng (thanks!) [己收到]
2. jose666 (thanks) [己寄出回郵]
3. 愛麗絲 (見面, xie xie) [己交收]
4. warahahaha (thanks!) [己寄出回郵]
5. cloudchime(thx) [己收到]

請以上花友盡快聯絡本人

見面交收時間暫定為:
a) 2012年12月28日17:35 九龍塘站(逾時不候)
b) 2012年12月31日15:20 上水站(逾時不候)
c) 2012年12月31日16:00 九龍塘站(逾時不候)
d) 2012年12月31日16:20-18:00 觀塘站

其他時間請pm另約。

另外,見面交收之花友將有機會獲贈小苗一份(無名 / Rob's Loose Noodle / Rob's Handpuppet),先到先得,隨機送出,因本人都分不出來了

評分

查看全部評分

heldyng 發表於 2012-12-25 16:22:57 |顯示全部樓層
有意者請排隊:
1. heldyng (thanks!)
2.
3.
4.
5.

尚未收到你pm啊...  發表於 2012-12-30 10:13
請問你想見面交收定係郵寄呢?如果係見面交收,請參考分享帖上嘅時間~請盡快pm我 :)  發表於 2012-12-28 09:24
回復

jose666 發表於 2012-12-25 16:34:52 |顯示全部樓層
有意者請排隊:
2.jose666 (thanks)
3.
4.
5.

請問你想見面交收定係郵寄呢?如果係見面交收,請參考分享帖上嘅時間~請盡快pm我 :)  發表於 2012-12-28 09:24
回復

愛麗絲 發表於 2012-12-25 16:49:45 |顯示全部樓層
有意者請排隊:
3. 愛麗絲 (見面, xie xie)
4.
5.

請參考分享帖上嘅見面交收時間~盡快pm我丫 :)  發表於 2012-12-28 09:25
回復

warahahaha 發表於 2012-12-25 20:09:33 |顯示全部樓層
有意者請排隊:
4. warahahaha (thanks!)
5.

請問你想見面交收定係郵寄呢?如果係見面交收,請參考分享帖上嘅時間~請盡快pm我 :)  發表於 2012-12-28 09:25
回復

Martina 發表於 2012-12-26 09:03:46 來自手機 |顯示全部樓層

5。Martina,Thanks!

BRONNLEY  今次抽唔中你添,希望下次再有機會分享到俾你呀   發表於 2 小時前
Martina        嘻嘻!非常多謝您!今次抽唔中都唔緊要啦!重有機會嘅!

今次抽唔中你添,希望下次再有機會分享到俾你呀 :)  發表於 2012-12-28 09:21
回復

cloudchime 發表於 2012-12-26 15:43:11 |顯示全部樓層

有意者請排隊:
5.Martina,Thanks!
6. cloudchime(thx)

請問你想見面交收定係郵寄呢?如果係見面交收,請參考分享帖上嘅時間~請盡快pm我 :)  發表於 2012-12-28 09:26
回復

loveting1230 發表於 2012-12-26 17:29:48 |顯示全部樓層
有意者請排隊:
5.Martina,Thanks!
6. cloudchime(thx)
7. loveting1230 (吾知你有冇興趣要282 修片★V★ 交換ok?)

真可惜,今次抽唔中你添,希望下次有機會同你交換呀 :)  發表於 2012-12-28 09:22
回復

BRONNLEY 發表於 2012-12-28 09:28:09 |顯示全部樓層
結果公佈:
2. jose666 (thanks)
5. cloudchime(thx)

請以上花友盡快聯絡本人

見面交收時間暫定為:
a) 2012年12月28日17:35 九龍塘站(逾時不候)
b) 2012年12月31日15:20 上水站(逾時不候)
c) 2012年12月31日16:00 九龍塘站(逾時不候)
d) 2012年12月31日16:20-18:00 觀塘站

其他時間請pm另約。

另外,見面交收之花友將有機會獲贈小苗一份(無名 / Rob's Loose Noodle / Rob's Handpuppet),先到先得,隨機送出,因本人都分不出來了
回復

愛麗絲 發表於 2012-12-28 10:43:24 |顯示全部樓層
已pm~
回復

Martina 發表於 2012-12-28 11:46:41 |顯示全部樓層
BRONNLEY  今次抽唔中你添,希望下次再有機會分享到俾你呀   發表於 2 小時前
Martina        嘻嘻!非常多謝您!今次抽唔中都唔緊要啦!重有機會嘅!
回復

jose666 發表於 2012-12-28 18:44:10 |顯示全部樓層
Thanks for sharing.
我會盡快寄盒仔比你。
回復

愛麗絲 發表於 2012-12-31 20:51:28 |顯示全部樓層
收到葉片同埋小苖,佢地好健康,多謝妳Bronnley ,希望佢地唔會c係我手上...
回復

jose666 發表於 2013-1-3 17:20:48 |顯示全部樓層
今日已寄出盒仔 & Zip 袋~
回復

cloudchime 發表於 2013-1-4 22:44:54 |顯示全部樓層
已經收到,多謝
回復

heldyng 發表於 2013-1-15 01:28:18 |顯示全部樓層
Received in good condition
Thanks!
回復

BRONNLEY 發表於 2013-1-16 09:36:30 |顯示全部樓層

葉片已經全部寄出/送出~

今次係我第一次做分享,喺分享帖寫明左硬盒同小膠袋嘅尺寸,就係因為葉片本身較大同我預留左葉柄嘅長度,就算因為郵寄有咩延誤,大家收到都仲可以剪短黎再急救。但係收到嘅唔係硬盒太細就係小膠袋唔夠大,亦有因為盒身太厚而要去郵局領取,最後留長左嘅葉柄都係要剪返短黎就返硬盒同小膠袋……實在係有點可惜。

希望如果之後再有分享嘅時候,大家會睇清楚分享者寫低嘅資料,都係為左保護分享嘅物件,而唔係存心為大家製造麻煩架。
回復

jose666 發表於 2013-1-17 15:41:56 |顯示全部樓層
收到了, THANKS~
回復

warahahaha 發表於 2013-1-19 09:54:01 |顯示全部樓層
received with many thanks!
回復