刧發場2013

作者: 八王爺 發表于 2012-12-15 21:58:10
1578 17

話說本人種av多年,數字花由5蚊一盆苗玩到8蚊一盆苗就無入苗,又改玩十字花,綠白花。
又去美國入lucky 系列,叫朋友由美國寄迷岩,長筒花和扭果花,但一次發場都未入過。

終於今年由識途老馬帶路,實踐刧發場。

出發!

av_121215 001.jpg
村內一棵大榕樹

av_121215 003.jpg
東宮西宮,發場分為東西兩翼
前兩排海鮮價
兩排之後白菜價任揀,白菜都唔小嘢。最近白菜都升價。
av_121215 004.jpg

各式名貴海鮮,可望而不敢伸手

av_121215 luckypenny.jpg
lucky lucky lucky 買咗你就...

av_121215 lucky_charm.jpg

下面四十系列,人到四十自然難以自控。
刧發場者幾乎無一幸免!
av_121215 029.jpg

av_121215 028.jpg

贈品區

av_121215 032.jpg
今次各位參加者,任剪一堆喜蔭sliver sky
八王爺 發表於 2012-12-15 22:03:57 |顯示全部樓層

笑料!一入場被發叔的大肥用雙掌打擊本人seafood...... 隻狗狗真識攞便宜!

未放d花出來住。大家小心中毒。
發場非常毒,因為兩日前剛噴了殺蟲葯。
有同行花友手敏感,因為.......摸花太多!

想睇堇蘭,又名扭果花,可以去下面條link
http://hkplants.com/thread-95937-512-1.html

回復

claudiatang 發表於 2012-12-15 22:06:06 |顯示全部樓層
眼看手勿動.......................
回復

keung 發表於 2012-12-15 22:08:10 |顯示全部樓層
八王爺去發場打劫了幾多呀?

大家估下先!  發表於 2012-12-15 22:20
回復

八王爺 發表於 2012-12-15 22:42:15 |顯示全部樓層

av 掃毒組,記得要戴防毒面具,電腦要有防毒軟件。

av_121215 006.jpg

Pyschedelic Show
av_121215 069.jpg

av_121215 059.jpg
av_121215 068.jpg

av_121215 067.jpg

Concord - 此花本為偏藍色,但iPhone影唔出本色。
av_121215 065.jpg

av_121215 064.jpg

Emmerald Love Sport
av_121215 063.jpg

Yukako
av_121215 062.jpg

Harmony's little stinker
av_121215 060.jpg

wasp 花
av_121215 026.jpg

av_121215 031.jpg

av_121215 015.jpg

Happy Teen 超級靚!
av_121215 019.jpg

Moon gold
av_121215 012.jpg

av_121215 013.jpg

香蕉葉
av_121215 025.jpg

斑葉
av_121215 024.jpg

好多靚花
av_121215 023.jpg

av_121215 010.jpg

av_121215 009.jpg

av_121215 011.jpg

av_121215 008.jpg

av_121215 017.jpg

av_121215 016.jpg

av_121215 022.jpg

av_121215 020.jpg

av_121215 056.jpg

av_121215 057.jpg

粉紅喜蔭 - 埃及妖后 (唔使100蚊)
av_121215 007.jpg
av_121215 058.jpg
av_121215 055.jpg
av_121215 018.jpg
av_121215 014.jpg
回復

abc2012 發表於 2012-12-15 22:45:38 |顯示全部樓層
八王爺啊,八王爺啊,你深宮後院大把地方,成個發場搬返去都冇所謂,睇怕都劫o左一千幾百棵啦。發場有咁多好o野,你搞到我都要去劫埋一份添。

一早都叫你去啦!  發表於 2012-12-15 22:54
回復

abc2012 發表於 2012-12-15 23:06:09 |顯示全部樓層
阿柑媽,小o既豈敢奪八王爺所好,真係一個唔覺意關入大牢,見o吾到我o的囡囡就大劑
回復

siuhamster 發表於 2012-12-16 00:24:23 |顯示全部樓層
八王爺 發表於 2012-12-15 22:42
av 掃毒組,記得要戴防毒面具,電腦要有防毒軟件。

睇完你D相已經毒發身亡~~~
叫我忍唔住想要衝入去
回復

DORA 發表於 2012-12-16 00:33:41 |顯示全部樓層
王爺啲贜物呢?

刧發場,冇人頭落地已好彩,仲敢講贓物!?  發表於 2012-12-16 00:39
回復

GLI 發表於 2012-12-16 00:45:38 |顯示全部樓層
慘啦!心動添
回復

powergun 發表於 2012-12-16 01:17:42 |顯示全部樓層

有粉紅色喜蔭喎, 貴唔貴架?

claudiatang  明年才有得出售﹗因為怕我們不會保護過冬。
其實都係問下o者, 出售版個d都過百蚊一盤, 發叔實唔只的, 要買都應該係出售版買算啦

明年去到再問價。  發表於 2012-12-17 10:32
明年才有得出售﹗因為怕我們不會保護過冬。  發表於 2012-12-17 10:32
回復

lameric 發表於 2012-12-16 01:18:11 |顯示全部樓層

王爺條 Link 啲堇蘭仲毒呀! 我完全唔敢望!!http://hkplants.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=95937&pid=1417829&fromuid=274
回復

DORA 發表於 2012-12-16 07:35:08 |顯示全部樓層
lameric 發表於 2012-12-16 01:18
王爺條 Link 啲堇蘭仲毒呀! 我完全唔咁望!!http://hkplants.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pti ...

王爺啲花相週圍貼,追死人!
堇蘭很美!
回復

八王爺 發表於 2012-12-16 08:53:50 |顯示全部樓層
DORA 發表於 2012-12-16 00:35
王爺啲花相週圍貼,追死人!
堇蘭很美!

娜姐,我今次好忍手,幾盆十字花欏咗都放番低。
Yukako, Concord, Emerald Love Sport!

Psychedelic show 好靚十字重瓣,但海鮮價,難出手。

王爺唔係專誠入去接春夢回宮咩?入寶山空手回?!我買個陣都$3xx,依家怕且唔駛喎!  發表於 2012-12-18 15:23
回復

DORA 發表於 2012-12-16 09:39:57 |顯示全部樓層
八王爺 發表於 2012-12-16 08:53
娜姐,我今次好忍手,幾盆十字花欏咗都放番低。
Yukako, Concord, Emerald Love Sport!

原來係咁!

回復

cloudchime 發表於 2012-12-17 10:29:02 |顯示全部樓層
八王爺出手,果然冇得留低....................毒吖~~~~
回復

八王爺 發表於 2012-12-17 11:17:06 |顯示全部樓層
cloudchime 發表於 2012-12-17 03:29
八王爺出手,果然冇得留低....................毒吖~~~~

無呀!

本來我想去買十字花,結果一棵十字都無買到。
只買了些民女。棵CONCORD 我攞上手三次都最後放底!
好心動。
並且本人的AV 大多是綠白色系,所以一眾粉色紫色好難入宮。
場地都好多黃花,如SUNKISS ROSE 都好靚,唔記得影。
斑葉又好靚,真系花多眼亂。
最好春暖再去一次!哈哈!

相片用 iPhone影,但都出到八九成真色。
除咗深紫藍的CONCORD,其它都大致顯出其國色天姿。

我們一行人等,有人買了Yukako 最抵買!Happy Teen, Wasp 花系的白﹑粉﹑藍都有。
也有買五六盆都唔使200蚊的正貨。
所以一句講晒,發場真系要常去,唔去唔得。

今次都好多謝各位陪小人去一趟,我冧以後都唔會在花墟買av。
呵呵!
回復

ahhung68 發表於 2012-12-18 15:17:51 |顯示全部樓層
八王爺 發表於 2012-12-17 11:17
無呀!

本來我想去買十字花,結果一棵十字都無買到。

你啲新民女唔出唻見吓人?
回復