[閑聊] 小白兔敢死隊墜機後等待復國

作者: 阿袁 發表于 2008-5-27 13:14:08
2709 14
墜機前的風釆........................................................................................................................................

LEUK9884 發表於 2008-5-27 16:29:04 |顯示全部樓層
60蚊過D都OK喎! 係冇兔仔之嘛!
回復

細毛 發表於 2008-5-27 17:25:32 |顯示全部樓層
點解冇墮機照片呢?
回復

C702 發表於 2008-5-27 19:23:35 |顯示全部樓層
最好的時光,最壞的時光
耐心、等待、得左!
回復

阿袁 發表於 2008-5-27 19:25:58 |顯示全部樓層
原帖由 細毛 於 2008-5-27 17:25 發表
點解冇墮機照片呢?

逐步黎喎........................要去果邊摷番 d 相出黎先有得貼嘛!

圖中間那忽黑媽媽的就是突變的源頭................................................................................................

回復

阿袁 發表於 2008-5-27 19:28:15 |顯示全部樓層
原帖由 LEUK9884 於 2008-5-27 16:29 發表
60蚊過D都OK喎! 係冇兔仔之嘛!

依家先發覺兔仔原來唔係我杯茶,冇辦法呀~~~~ ~~
回復

阿袁 發表於 2008-5-27 19:32:36 |顯示全部樓層
我比較喜歡粗壯d 既蝕.....................唔知太子道平價d 海螺賣晒未呢?  ~~~   
回復

infinity 發表於 2008-5-27 21:51:06 |顯示全部樓層
星期日晚 6幾去到巳經唔見曬。
回復

IVAN 發表於 2008-5-27 22:12:00 |顯示全部樓層
其實講真繽紛真係會咁抵, 肯賣 $2x 既 S.purpurea 咩,,,
我真係唔係好覺得繽紛會咁好死.... 往日去果度見到既食蟲....
都係命危既 situation, 紫瓶搞到好似劍蘭咁 =..=
放係果樹耐 d 都死... 今次真係有 d 睇唔出
回復

DAVIDYIP 發表於 2008-5-27 22:49:16 |顯示全部樓層
小白兔種得很漂亮,有什麼秘技?
回復

阿袁 發表於 2008-5-28 10:38:59 |顯示全部樓層
地中海突變後便馬上移至另外個缸獨自調養,結果就變成現在這般樣子了, 真係冇晒心機!

現狀:

奈何奈何?..............................................................................................................................
回復

細毛 發表於 2008-5-28 10:56:47 |顯示全部樓層
真係幾醜喎.....不過放心啦.....
條件適合的話, 佢地得條根都可以生得好好地!
回復

阿袁 發表於 2008-5-28 11:18:03 |顯示全部樓層
原帖由 IVAN 於 2008-5-27 22:12 發表
其實講真繽紛真係會咁抵, 肯賣 $2x 既 S.purpurea 咩,,,
我真係唔係好覺得繽紛會咁好死.... 往日去果度見到既食蟲....
都係命危既 situation, 紫瓶搞到好似劍蘭咁 =..=
放係果樹耐 d 都死... 今次真係有 d 睇唔出 :n ...

濱濱  d平野超抵野從來與小弟冇緣,每次都係空手兼且失望而回......................

回復

LEUK9884 發表於 2008-5-28 14:11:23 |顯示全部樓層
袁兄 , 你係隔日先收到風買唔到唔出奇 , 淨係發左言既已咁多人 , 其他路過既都掃左唔小貨啦!
回復

阿袁 發表於 2008-5-28 14:38:11 |顯示全部樓層
原帖由 LEUK9884 於 2008-5-28 14:11 發表
袁兄 , 你係隔日先收到風買唔到唔出奇 , 淨係發左言既已咁多人 , 其他路過既都掃左唔小貨啦!

係丫, 通常我去魚街一定會去埋花墟望望,真係冇次靈架,一來價錢一般都唔平, 好似黑骨芒d咁普既通野其他店鋪15~20有交易,佢非38蚊不可,除非真係非買不可,好似小白兔咁.......貴丫貴都買,初初鍾意嘛冇辦法...............
回復