中毒的結果

作者: C702 發表于 2008-5-26 18:42:16
4573 42
C702 發表於 2008-5-27 17:32:34 |顯示全部樓層
我屋企已經有
二條化骨龍
一個三尺草缸
一條燈鬆獅
一個毛缸
一部PS3
好多本漫畫(而家冇位擺,多數租書)
基本上我一放工都要返屋企報到
但就有冇時間分俾老婆啦
回復

細毛 發表於 2008-5-27 17:41:32 |顯示全部樓層
你都吸好多毒喎.....師兄, 辛苦你了!
回復

C702 發表於 2008-5-27 18:32:35 |顯示全部樓層
回復

C702 發表於 2008-5-27 18:32:47 |顯示全部樓層
回復

阿袁 發表於 2008-5-27 19:48:06 |顯示全部樓層
原帖由 LEUK9884 於 2008-5-27 16:25 發表

其實佢應該開心至係 , 有左缸毛你就係屋企時間都多D!

我覺得唔係喎,自從小弟03年開姶中左草毒.....隔兩年跟住又中埋扒毒.....斷斷續續咁多年都係對住幾個缸多過對住隻山東, ................近排中埋威力巨大既毛毒仲死, 晚晚虎嘯都炸帝聽唔到!~~ ~~
回復

細毛 發表於 2008-5-28 09:41:05 |顯示全部樓層
原帖由 阿袁 於 2008-5-27 19:48 發表

我覺得唔係喎,自從小弟03年開姶中左草毒.....隔兩年跟住又中埋扒毒.....斷斷續續咁多年都係對住幾個缸多過對住隻山東, ................近排中埋威力巨大既毛毒仲死, 晚晚虎嘯都炸帝聽唔到!~~ :icon2 ...

老虎咁都忍得住唔餵你d毛飲水喉水?
回復

C702 發表於 2008-5-28 11:32:43 |顯示全部樓層
男人之虎,有又煩,冇仲煩
屋企有隻老虎看門口都好,起碼我地唔駛攞晒D錢去買毒品

原帖由 細毛 於 2008-5-28 09:41 發表

老虎咁都忍得住唔餵你d毛飲水喉水?

喂細毛!你竟然係度教D女人落毒!!
回復

阿袁 發表於 2008-5-28 11:48:57 |顯示全部樓層
原帖由 C702 於 2008-5-28 11:32 發表
男人之虎,有又煩,冇仲煩
屋企有隻老虎看門口都好,起碼我地唔駛攞晒D錢去買毒品
喂細毛!你竟然係度教D女人落毒!!

呵呵.......都係吹下水遮,兩公婆最好就有共同喜好啦,如果冇都唔會干擾對方,咁就真係太太太好囉!
回復

LEUK9884 發表於 2008-5-28 13:38:58 |顯示全部樓層
原帖由 C702 於 2008-5-27 17:32 發表
我屋企已經有
二條化骨龍
一個三尺草缸
一條燈鬆獅
一個毛缸
一部PS3
好多本漫畫(而家冇位擺,多數租書)
基本上我一放工都要返屋企報到
但就有冇時間分俾老婆啦 ...

可以同時有咁多毒引 , 真服你有咁多時間,金錢,心機 , 有得咁既修為 , 老細級人馬!
回復

LEUK9884 發表於 2008-5-28 13:57:32 |顯示全部樓層

我覺得唔係喎,自從小弟03年開姶中左草毒.....隔兩年跟住又中埋扒毒.....斷斷續續咁多年都係對住幾個缸多過對住隻山東, ................近排中埋威力巨大既毛毒仲死, 晚晚虎嘯都炸帝聽唔到!~~ :icon2 ...

同你差唔多 , 由細個開始最深係魚毒 , 跟住水草毒 , 陸龜毒 , 雀仔毒 , 現在毛毒同七彩神仙毒!
老婆又唔點反對喎 , 始終都係正常事好 !
回復

阿袁 發表於 2008-5-28 14:40:41 |顯示全部樓層
同病相憐
回復

C702 發表於 2008-5-28 15:12:54 |顯示全部樓層
原帖由 LEUK9884 於 2008-5-28 13:38 發表

可以同時有咁多毒引 , 真服你有咁多時間,金錢,心機 , 有得咁既修為 , 老細級人馬!

LEUK我唔係老細,不過就節衣縮食,全部用晒黎買毒品,糧尾都好慘架, 泥足深陷 ,但好開心!
袁兄 同病相憐 X2
回復

細毛 發表於 2008-5-28 15:40:56 |顯示全部樓層
原帖由 LEUK9884 於 2008-5-28 13:57 發表

同你差唔多 , 由細個開始最深係魚毒 , 跟住水草毒 , 陸龜毒 , 雀仔毒 , 現在毛毒同七彩神仙毒!
老婆又唔點反對喎 , 始終都係正常事好 !

兄兄們, 同病相連x3

最初是虫毒, 跟住係爬毒同埋盆栽毒, 然後係水陸缸毒, 現在係玻璃缸植物毒、毛毒、狸藻毒同埋蛙毒!

女友反對的話, 我同佢講, 玩植物同蛙, 點都好過玩女人呀!
回復

阿袁 發表於 2008-5-28 16:17:19 |顯示全部樓層
原帖由 細毛 於 2008-5-28 15:40 發表

兄兄們, 同病相連x3

最初是虫毒, 跟住係爬毒同埋盆栽毒, 然後係水陸缸毒, 現在係玻璃缸植物毒、毛毒、狸藻毒同埋蛙毒!

女友反對的話, 我同佢講, 玩植物同蛙, 點都好過玩女人呀! ...

毛哥都好就得女友喎............我最尊敬就得女朋友既朋友,敬個禮先
回復

細毛 發表於 2008-5-28 16:26:11 |顯示全部樓層
原帖由 阿袁 於 2008-5-28 16:17 發表

毛哥都好就得女友喎............我最尊敬就得女朋友既朋友,敬個禮先

其實我真係好就得佢, 否則我已經唔駛養蛙而係養緊狗啦!
回復

infinity 發表於 2008-5-28 17:01:05 |顯示全部樓層

一於拖埋佢落水,等佢中埋毒,仲要毒深過你,保證乜野獅吼虎嘯都無曬。
回復

C702 發表於 2008-5-28 17:54:23 |顯示全部樓層
我老婆就係百毒不侵先煩
不過回想未結婚都前佢都係順得人黎架
回復

細毛 發表於 2008-5-28 18:21:13 |顯示全部樓層
算啦......男人應該有d獨立的興趣, 咁先可以獨自去偷歡!
拉埋d女人......上埋呢個網......真係唔咁老虎前老虎後!
回復

sundewrex 發表於 2008-5-28 21:10:08 |顯示全部樓層

回復 1# C702 的帖子

愛麗絲雖則容易種,但有點怕熱,除非有冷氣降溫,否則夏天會過不到,森記又多謝你
sundewrex

回復

C702 發表於 2008-5-29 00:41:16 |顯示全部樓層
Rex 大哥好耐冇蒲頭,唔通去左外國滑水?
好彩屋企兩條化骨龍都要嘆冷氣,D毛應該可以頂得住

Rex 大哥可否提點有乜品種唔怕熱唔怕焗呢?
回復