令AV 開花

作者: Viovio 發表于 2008-5-24 18:25:11
7031 67
markc 發表於 2008-5-27 18:09:32 |顯示全部樓層
四大護法吃太多,血壓高。唔泡得溫泉。
回復

Viovio 發表於 2008-5-28 12:27:58 |顯示全部樓層
八珍,參茶,涼茶,肉骨茶 都未試過,  "好驚!", av説 .

至於"洗米水", 我曾經係"農業植物類" 見過有人用它作肥.  hehe, 我會試下ka.

咖啡渣, 好似唔好ka, 唔記得係太酸, 定太alkaline.
回復

markc 發表於 2008-5-28 13:56:15 |顯示全部樓層
原帖由 Viovio 於 2008-5-28 12:27 發表
八珍,參茶,涼茶,肉骨茶 都未試過,  "好驚!", av説 .

至於"洗米水", 我曾經係"農業植物類" 見過有人用它作肥.  hehe, 我會試下ka.

咖啡渣, 好似唔好ka, 唔記得係太酸, 定太alkaline. ...

記得調稀D,如果唔係,好多蟲蟲會來揾你。
回復

小米 發表於 2008-5-28 16:04:23 |顯示全部樓層
好, 等我都試下用茶淋嗰棵唔肯開花既 AV 先!
wow . . 好耐無上來, 多咗好多花友呀
回復

chunyiumun 發表於 2009-6-17 15:51:09 |顯示全部樓層
真架..等我都試吓先,因為我親d av 都好難有花,成功咗post出黎
回復

Viovio 發表於 2009-6-17 23:11:20 |顯示全部樓層
真架, 我New Zealand 個friend, 有一棵 AV, 好耐都唔開花, 淋左茶之後, 佢話就有花 la
回復

corina 發表於 2009-6-17 23:18:56 |顯示全部樓層
等我試下先,thank you!
回復

cmkl1219 發表於 2009-6-17 23:57:44 |顯示全部樓層
咦!! 等我聽日又試下先~~因為公司D花花既葉唔知咩事變黃呀!!
回復