男人很難取悅!!

作者: 小餘 發表于 2007-8-10 22:55:57
5092 25
jellyfishy 發表於 2007-11-13 18:21:34 |顯示全部樓層
原帖由 四少 於 2007-11-13 17:50 發表
還好, 我是男仔, 以上的 AY 不要太看重好了

你講緊你個心境呀?
回復

tobysiu 發表於 2008-4-23 23:20:20 |顯示全部樓層
但男人不壞,女人又是否不愛呢
回復

dchan 發表於 2008-4-25 12:16:47 |顯示全部樓層
女人幾時變左寵物的一種?! 要取悅男人!!!!!
男女一齊, 可以說是互相喜悅, 做什麼都可心悅誠服!
若不再覺得可愛, 做咩都只有 "厭惡" , 咪好似你講果o的囉...... 仲唔閃人?!
而家男女關係不再單純, 大家都唔知自己想要o的咩, 更加唔知對方想o的咩, 亦唔會知道點樣可以另大家滋養出深厚的感情!
咪好似食即麵, 定食佛跳牆咁囉!  大家只有煮即食麵的技倆, 但又想o的即食麵好味有益到同佛跳牆一樣. 咁自己想想係唔係太天真?
唔好意思, 我唔係系到講緊風涼話! 只係我已付出過沉重代價, 走過你哋走既路, 回頭而是百年身啫! 系淒涼話就真!
方法唯有好好學下煮飯, 當技術夠時, 煮佛跳牆就難唔到你! 即系識做人--點樣做人阿囡, 再做人朋友, 再做人女朋友, 新抱, 先做人老婆, 阿媽. 是但一瓣無比心機去做好, 其它都會問題多多! 因為偏左和窄左, 只有兩個人互相磨死!
姊妹們, 我們要自愛, 才懂得去愛! 男人都要我o地去愛ga! 唔通叫個好叻既男人娶條鼻涕虫返屋企咩?!(黏住哂)佢都比上帝攞左半條肋骨, 好需要人o地支技ga!

回復

八王爺 發表於 2008-4-25 17:43:38 |顯示全部樓層
最近聽見句更 驚人的話:

「男人靠吃,女人靠睡」
回復

冷夜 發表於 2008-5-10 14:26:44 |顯示全部樓層

回復 23# 的帖子

以前就女人心海底針.依家就男人心海底針.男人想概有時女人好難明.就算明又吾畏你理.你愛他.他吾一定愛你.女人吾一定要做男人概寵物.就算你吾識煮飯.只要他夠愛你,日日食杯面又點話,再吾係咪一齊煮囉.電視都有話[家庭大家都有分嘛].男人畏上帝攞左半條肋骨.女人都獻身畏聖母啦.女人都好想人愛掛................
回復

cross 發表於 2008-5-10 18:32:18 |顯示全部樓層
原帖由 冷夜 於 2008-5-10 14:26 發表
以前就女人心海底針.依家就男人心海底針.男人想概有時女人好難明.就算明又吾畏你理.你愛他.他吾一定愛你.女人吾一定要做男人概寵物.就算你吾識煮飯.只要他夠愛你,日日食杯面又點話,再吾係咪一齊煮囉.電視都有話[家庭 ...

我不知其他男性會否同意
可能我比較女兒家的感覺吧
我卻覺得男人和女人都是人
基本上需要的都一樣
誰不愛被愛的感覺?
也從來沒有人會完完全全百份百的去清楚一個人
包括就算自己也沒可能完全地了解自己吧
男人心女人心一樣難猜
不論男女誰也有無理取鬧的時候
就是要大家互相體諒吧
回復