<分享>花貓蟲蟲K.Queen Olympus 只有5份 (不設後補) <完>

作者: yvonnelam 發表于 2012-9-4 12:12:51
660 9

名稱︰ 花貓蟲蟲 K.Queen Olympus 只有5份 (不設後補)

交收方法 : 郵寄, 請支付$3 作郵費及包裝費用 (登記後 pm 我, 我會給HSBC戶口號碼入數), 2天內不完成交易, 當作取消分享
* 無得揀,由本人分配。
* 需自行承擔郵寄失誤及郵件破損的風險,本人絕不負責。

請排隊︰
1.
2.
3.
4.
5.

評分

查看全部評分

poch0922 發表於 2012-9-4 12:20:36 |顯示全部樓層
請排隊︰
1. poch0922.THX^^
2.
3.
4.
5.
回復

rppwong 發表於 2012-9-4 12:21:09 |顯示全部樓層
請排隊︰
2. rppwong (thanks)
3.
4.
5.
回復

warahahaha 發表於 2012-9-4 12:24:23 |顯示全部樓層
請排隊︰
3. warahahaha (thanks!)
4.
5.
回復

suki4140 發表於 2012-9-4 12:29:32 |顯示全部樓層
4. suki4140 (thanks)
5.
回復

jycckcck 發表於 2012-9-4 12:33:55 |顯示全部樓層
4. suki4140 (thanks)
5. jycckcck (thanks)
回復

poch0922 發表於 2012-9-5 15:03:17 |顯示全部樓層
收到啦.請問係咪直接放入泥種就可以啦.唔好意思,新手一名~~~~~

我都係新手。我係用花寶混合泥,直接放入泥種的。  發表於 2012-9-5 18:09
回復

jycckcck 發表於 2012-9-6 07:33:54 來自手機 |顯示全部樓層
蟲蟲收到了,好健康,thanks
回復

suki4140 發表於 2012-9-6 14:03:46 |顯示全部樓層
蟲蟲收到了~~ 好長的蟲蟲=0=...多謝你~
回復

warahahaha 發表於 2012-9-6 22:08:36 |顯示全部樓層
收到啦, 多謝曬!
回復