雜交孤挺花種子三份(分享結束)

作者: loklok 發表于 2008-5-12 03:12:39
1201 7
一份約十顆種子,請用回郵,並附小型保護設施(如釘書釘盒)$1.4郵票
無法得知花色,只知有混多種重瓣或鳳蝶諸類,種子名牌已搞混了,可接受再登記啦

播種方法可參考本壇球根版各文章,謝謝。

限:只接受積分高於或等於2分。
1.
2.
3.

登記後請立即pm我索取地址

yuwaiman 發表於 2008-5-12 12:01:50 |顯示全部樓層
雜交孤挺花種子三份
一份約十顆種子,請用回郵,並附小型保護設施(如釘書釘盒)及$1.4郵票
無法得知花色,只知有混多種重瓣或鳳蝶諸類,種子名牌已搞混了,可接受再登記啦  

1. yuwaiman (thanks)
2.
3.

回復

悠遊鳥 發表於 2008-5-12 13:45:51 |顯示全部樓層
好想申請……不過屋企本身都有棵不知名孤挺,種左差唔多一年,都係得三塊葉……其本上都當左觀葉植物啦~
回復

loklok 發表於 2008-5-12 13:47:23 |顯示全部樓層
原帖由 悠遊鳥 於 2008-5-12 13:45 發表
好想申請……不過屋企本身都有棵不知名孤挺,種左差唔多一年,都係得三塊葉……其本上都當左觀葉植物啦~

要哂太陽架波
我果棵舞后一年生十幾塊葉
回復

屠子步 發表於 2008-5-12 14:09:19 |顯示全部樓層
雜交孤挺花種子三份
一份約十顆種子,請用回郵,並附小型保護設施(如釘書釘盒)及$1.4郵票

1. yuwaiman (thanks)
2.五代同堂茄thanks!
3.屠子步 Thank You.

回復

loklok 發表於 2008-5-12 14:49:37 |顯示全部樓層
五代同堂茄、屠子步,pm取地址啦
回復

loklok 發表於 2008-5-17 02:35:15 |顯示全部樓層
茄仔唔pm我既,我唔會主動pm人架
屠子步有我地址了?所以未再pm嗎?那寄出沒有?

yuwaiman已寄出。
回復

yuwaiman 發表於 2008-5-20 11:21:14 |顯示全部樓層
種子昨晚已收到了, 謝謝
回復