AV 葉 (完結) (大部份已回郵)

作者: Dorakaka 發表于 2008-5-11 22:46:12
2988 32
早前係花x買左盆AV, 係棗紅色底綑白邊
今日修葉, 多出12塊....睇下有冇花友有興趣種, 全部都係健康既葉
但由於近日比較忙, 所以只限郵寄,
請附上回郵信封,最好連埋盒仔之類既物體(薄身既)載av葉
由於av葉已剪, 所以有興趣既花友請盡快聯絡我郵寄, 以保持av 葉既新鮮度

如有興趣, 請排隊,先到先得:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

評分

查看全部評分

YLL 發表於 2008-5-11 23:19:21 |顯示全部樓層
今日修葉, 多出12塊....睇下有冇花友有興趣種, 全部都係健康既葉
請附上回郵信封,最好連埋盒仔之類既物體載av葉

1.yll (多謝)
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
UID1737 帖子64 精華0 積分4 閱讀權限10 在線時間81 小時 註冊時間2008-3-22 最後登錄2008-5-11 查看詳細資料
引用 使用道具 報告 回復 TOP
回復

Keith 發表於 2008-5-11 23:24:32 |顯示全部樓層
請附上回郵信封,最好連埋盒仔之類既物體載av葉

1.yll (多謝)
2. Keith (Thanks)
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
回復

Viovio 發表於 2008-5-11 23:46:12 |顯示全部樓層
1.yll (多謝)
3. Alexgod (謝謝)
4. viovio (謝謝)
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
回復

Little_Monster 發表於 2008-5-12 00:05:06 |顯示全部樓層
1.yll (多謝)
5.Little_Monster (我有Little rick 葉,你要唔要ar..Thanks)
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
回復

cck07123 發表於 2008-5-12 00:05:35 |顯示全部樓層
1.yll (多謝)
5. cck07123 (Thanks)
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
回復

Dorakaka 發表於 2008-5-12 00:14:54 |顯示全部樓層
原帖由 cck07123 於 2008-5-12 00:05 發表
1.yll (多謝)

花友 cck07123 應該係排第6 既.....之後果d 請花友自動順延一個位~
已排隊既花友請 check PM~THX~

回復

cck07123 發表於 2008-5-12 00:43:48 |顯示全部樓層
俾Little_Monster快過我小小添
Dorakaka我仲未收到pm 呀

原帖由 Dorakaka 於 2008-5-12 00:14 發表

花友 cck07123 應該係排第6 既.....之後果d 可以順延一個位~
已排隊既花友請 check PM~THX~
回復

Dorakaka 發表於 2008-5-12 00:46:18 |顯示全部樓層

回復 9# 的帖子

剛剛send 左, 請check
回復

wct119 發表於 2008-5-12 00:59:18 |顯示全部樓層
請問是標準型還是迷你/半迷你,
如果是迷你/半迷你,想和你交換葉片.

謝謝!
回復

Dorakaka 發表於 2008-5-12 01:01:08 |顯示全部樓層
原帖由 wct119 於 2008-5-12 00:59 發表
請問是標準型還是迷你/半迷你,
如果是迷你/半迷你,想和你交換葉片.

謝謝!

係標準型架...如果你有葉多左, 都可以交換呀~
你可以pm 我.....thanks ^_^
回復

mandy619 發表於 2008-5-12 07:33:23 |顯示全部樓層
1.yll (多謝)
6.
7.mandy619 (Thanks)
8.
9.
10.
11.
12.
回復

ginnie 發表於 2008-5-12 09:33:30 |顯示全部樓層
1.yll (多謝)
6.ginnie (Thankyou)
8.
9.
10.
11.
12.
回復

joey1977 發表於 2008-5-12 09:39:29 |顯示全部樓層
1.yll (多謝)
8. joey1977 (Thank you!!!)
9.
10.
11.
12.
回復

miyukikuroki 發表於 2008-5-12 10:05:23 |顯示全部樓層
1.yll (多謝)
8. joey1977 (Thank you!!!)
9. miyukikuroki(謝謝你的分享)
10.
11.
12.
回復

Dorakaka 發表於 2008-5-12 10:22:40 |顯示全部樓層

更正, 次序應如下:

1.yll (多謝)
5. Little_Monster
6. cck07123 (Thanks)
7. mandy619 (Thanks)
8. ginnie (Thankyou)
9. joey1977 (Thank you!!!)
10. miyukikuroki(謝謝你的分享)
11.
12.

回復

sukyee0227 發表於 2008-5-12 11:10:39 |顯示全部樓層
1.yll (多謝)
11. sukyee0227
12.
回復

sukyee0227 發表於 2008-5-12 11:12:19 |顯示全部樓層
快手得制,無打 Thanks tim !
多謝 !
回復

jacky 發表於 2008-5-12 11:15:43 |顯示全部樓層
1.yll (多謝)
11. sukyee0227
12.JACKY (THX)
回復

Dorakaka 發表於 2008-5-17 18:28:33 |顯示全部樓層

已回郵的花友名字如下:

1) Mandy Tse
2) Alexgod
3) Ms. Fong (Fo Tan)
4) Michelle Leung
5) Ms. Cheng (Yuen Long)
6) Viovio Wong
7) Karl
8) Jacky
9) Rocbo
回復

12下一頁