各款種子 (結束)

作者: 豔豔 發表于 2008-4-24 00:00:24
4441 44
-需自備回郵 (請寫上收件人,地址及網名)
-登記後請pm我取地址

玩具南瓜 (一份4粒)  x 1份
1.

觀賞葫蘆 (一份4粒)  x 1份
1.

矮牽牛 x 1份
1.

翠蝶花 (六倍利) x 1份
1.

墨西哥向日葵 (一份10粒)  x 3份
1.
2.
3.

萬壽菊(橙黃色) x 8份

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

鳳仙花 (混色)   x3份
1.
2.
3.

紫茉莉 (混色)(一份7粒)   x8份
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

雜花 x 3份
1.
2.
3.

評分

查看全部評分

rockyyip2002 發表於 2008-4-24 00:05:24 |顯示全部樓層

各款種子

1.

1.

矮牽牛 x 1份
1.

1.

1.
2.
3.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

1.
2.
3.

1.rockyyip2002(very Thanks!!!)
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

雜花 x 3份
1.
2.
3.
回復

yuwaiman 發表於 2008-4-24 00:20:48 |顯示全部樓層
各款種子
1.

1.

矮牽牛 x 1份
1.

1. yuwaiman (many thanks)

1.
2.
3.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

1.
2.
3.

1.rockyyip2002(very Thanks!!!)
2. yuwaiman (many thanks)
3.
4.
5.
6.
7.
8.

雜花 x 3份
1.
2.
3.
回復

小白 發表於 2008-4-24 00:23:15 |顯示全部樓層
各款種子
1.

1.

矮牽牛 x 1份
1.

1.小白  (thanks )
2.
3.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

1.
2.
3.

3. 小白  (thanks )
4.
5.
6.
7.
8.

雜花 x 3份
1.
2.
3.
回復

abc2396 發表於 2008-4-24 00:29:41 |顯示全部樓層
各款種子
1.

1.

矮牽牛 x 1份
1.

1.小白  (thanks  )
2. abc2396 (thanks!  )
3.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

1.
2.
3.

3. 小白  (thanks  )
4.abc2396 (thanks!  )
5.
6.
7.
8.

雜花 x 3份
1.
2.
3.
回復

celiaw 發表於 2008-4-24 08:57:18 |顯示全部樓層
各款種子
1.

1.

矮牽牛 x 1份
1.

3.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

1.
2.
3.

5. celiaw (Thanks!!!)
6.
7.
8.

雜花 x 3份
1.
2.
3.
回復

iluvuboyz 發表於 2008-4-24 09:05:59 |顯示全部樓層
各款種子
1.

1.

矮牽牛 x 1份
1.

翠蝶花 (六倍利) x 1份 <---我想請問一下這個有後備名單ma?謝謝。

3.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

1.
2.
3.

6. iluvuboyz (謝謝分享喔!!~)
7.
8.

雜花 x 3份
1. iluvuboyz (謝謝分享喔!!~)
2.
3.
回復

cedric523 發表於 2008-4-24 09:24:16 |顯示全部樓層
各款種子
1.

1.

矮牽牛 x 1份
1.

2. cedric523 ( 我想做後備) ( thankx)

3.cedric253 ( thanks )

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

1. cedric523 ( thanks )
2.
3.

7.cedric523 ( Thanks )
8.

雜花 x 3份
2.
回復

吉祥 發表於 2008-4-24 09:58:24 |顯示全部樓層
[quote]原帖由 cedric523 於 2008-4-24 09:24 發表
各款種子
1.吉祥(thanks)

1.

矮牽牛 x 1份
1.

2. cedric523 ( 我想做後備) ( thankx)

4.吉祥(我想做後備 thx)

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

2.
3.

8.吉祥(thanks)

雜花 x 3份
2.
回復

sel 發表於 2008-4-24 10:59:40 |顯示全部樓層
[quote]原帖由 cedric523 於 2008-4-24 09:24 發表
各款種子
1.吉祥(thanks)

1.

矮牽牛 x 1份
1.

4.吉祥(我想做後備 thx)

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

2.sel( thanks)
3.

8.吉祥(thanks)

雜花 x 3份
2.
回復

豔豔 發表於 2008-4-24 12:52:05 |顯示全部樓層
Update下 剩餘種子先...

1.

矮牽牛 x 1份
1.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

3.

雜花 x 3份
2.
回復

豬骨煲 發表於 2008-4-24 16:45:42 |顯示全部樓層
矮牽牛 x 1份
1. 豬骨煲........多謝晒啊~

慢手左,紫茉莉俾人分享晒添.........
回復

maymay靚 發表於 2008-4-24 17:37:03 |顯示全部樓層
3. maymay靚  (其實都係想要 紫茉莉, anywhy 多謝 )
回復

花貓貓 發表於 2008-4-24 22:20:44 |顯示全部樓層
maymay 你想要 紫茉莉咩? 我有種子呀, pm留地址給我啦.
對了, 我上一次給你的種子 有一款係鳳仙花黎喎!

回復

豔豔 發表於 2008-4-25 00:17:16 |顯示全部樓層
原帖由 豬骨煲 於 2008-4-24 16:45 發表
矮牽牛 x 1份
1. 豬骨煲........多謝晒啊~

慢手左,紫茉莉俾人分享晒添.........

可分享紫茉莉6粒給你
回復

豔豔 發表於 2008-4-25 00:17:32 |顯示全部樓層
原帖由 maymay靚 於 2008-4-24 17:37 發表
3. maymay靚  (其實都係想要 紫茉莉, anywhy 多謝 )

可分享紫茉莉6粒給你
回復

豔豔 發表於 2008-4-25 00:18:37 |顯示全部樓層
再Update下 剩餘種子先...

1.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

雜花 x 3份
2.
回復

maymay靚 發表於 2008-4-25 09:35:27 |顯示全部樓層
原帖由 哈貓兒 於 2008-4-24 22:20 發表
maymay 你想要 紫茉莉咩? 我有種子呀, pm留地址給我啦.
對了, 我上一次給你的種子 有一款係鳳仙花黎喎!

哈貓兒, 真多謝你的慷慨  , 我會 pm 地址比你.......  
另上次給我的豆豆種剛於昨晚落了4粒, 而鳳仙我就未落種....
如果豆豆有芽仔 post 比你睇... (要你指教)
回復

maymay靚 發表於 2008-4-25 09:41:12 |顯示全部樓層
原帖由 豔豔 於 2008-4-25 00:17 發表

可分享紫茉莉6粒給你

已pm 問你地址啦!!  待覆
回復

豬骨煲 發表於 2008-4-25 14:43:09 |顯示全部樓層
原帖由 豔豔 於 2008-4-25 00:17 發表

可分享紫茉莉6粒給你

耶........仲岩岩唸住嗲貓兒又分d俾我添
多謝艷艷呀,啜啜啜
回復

123下一頁