送出一些AV小苗(分享結束)

作者: 花花公子 發表于 2008-4-23 20:42:21
3663 36
交收方法:4月26日旺角新世紀food court下午3:00-3:15pm, 必需準時到取,請自備膠袋。請在下面登記,填寫你想要認領小苗編號,並pm留聯絡電話予本人。
(成長植株參考圖片如下)

小苗編號
1 Emerald Love
2 Heritage Frolic
3 Heritage Frolic
4 Heritage Frolic
5 Heritage Frolic
6.發叔字花249
7.發叔字花133
8發叔字花133
9發叔字花133
10發叔字花133

Heritage Frolic.JPG

評分

查看全部評分

小女子 發表於 2008-4-23 20:44:17 |顯示全部樓層
謝謝公子 :

(1) Emerald love ( 小女子 )
回復

joey1977 發表於 2008-4-23 20:45:05 |顯示全部樓層
1) Emerald Love
我鍾意呀.  Thank you晒!!
回復

dick 發表於 2008-4-23 20:45:20 |顯示全部樓層
好靚呀, 可惜我果日唔得呀
回復

joey1977 發表於 2008-4-23 20:48:43 |顯示全部樓層
6) 發叔字花249
Thank you!!!
回復

connie925 發表於 2008-4-23 20:53:38 |顯示全部樓層
133 同249 都好靚呀!26/4 唔得閑,好慘呀
回復

小花朵 發表於 2008-4-23 20:58:41 |顯示全部樓層
我想要Heritage Frolic同133呀!

多謝先!!!
回復

孖吉 發表於 2008-4-23 21:28:41 |顯示全部樓層
好靚呀,可惜我同佢地天各一方
回復

Tony 發表於 2008-4-23 21:30:56 |顯示全部樓層
好靚,但冇得要添,因為要留位比十字花(雖然仲搵緊 )

回復

FD113 發表於 2008-4-23 21:35:45 |顯示全部樓層
Heritage Frolic 同 133 仲有無呀
回復

catcatduck 發表於 2008-4-23 21:47:42 |顯示全部樓層
我想要1 Emerald Love2 Heritage Frolic6.發叔字花2497仲有無呀ThankYou
回復

raccoon 發表於 2008-4-23 21:47:51 |顯示全部樓層
我可以領養Heritage Frolic和發叔字花133嗎?
回復

yingying 發表於 2008-4-23 22:07:53 |顯示全部樓層
3 Heritage Frolic.
Thank You Very Much
唔好意思,請問怎樣叫PM你
回復

AppleYan 發表於 2008-4-23 22:14:38 |顯示全部樓層
我想要Heritage Frolic & #133.  How can I (PM) you?
Thanks so much!!!
回復

catcatduck 發表於 2008-4-23 22:27:37 |顯示全部樓層
原帖由 catcatduck 於 2008-4-23 21:47 發表
我想要1 Emerald Love2 Heritage Frolic6.發叔字花2497仲有無呀ThankYou

如果沒有Emerald Love 改133可以嗎
回復

Workingbee 發表於 2008-4-23 22:32:39 |顯示全部樓層
I want Emerld Love, if no I want Heritage Frolic,please
回復

ハマナス 發表於 2008-4-23 22:39:22 |顯示全部樓層
我想要
7.Heritage Frolic
thanks

回復

花花公子 發表於 2008-4-23 22:40:19 |顯示全部樓層
根據大家小苗認領分配如下
1 Emerald Love     小女子  
2 Heritage Frolic 小花朵 
3 Heritage Frolic FD113
4 Heritage Frolic    Catcatduck
5 Heritage Frolic    racoon
6.發叔字花249    Joey1997
7.發叔字花133    小花朵
8發叔字花133 FD113 
9發叔字花133 racoon
10發叔字花133  Apple Yen
11. Heritage Frolic  Ying Ying

我另外會加送以下葉片給你們(每人大約3-4片)
1.Funamble x 3
2 300 x 4
3. Lyon Private Treasure x 3
4. Maggie Lee x 2
5. Toy Castle x 4
6. Marching Band x 3
7. Shogun x 4
8. Ozio x 2

請你們準時到新世紀廣場領取
回復

lolo 發表於 2008-4-23 22:40:41 |顯示全部樓層
  我諗應該咁排

小苗編號
1 Emerald Love --- 小女子
2 Heritage Frolic --- 小花朵
3 Heritage Frolic --- FD113
4 Heritage Frolic --- catcatduck
5 Heritage Frolic --- raccoon
6.發叔字花249 --- joey1977
7.發叔字花133 --- 小花朵
8發叔字花133 --- FD113
9發叔字花133 --- raccoon  
10發叔字花133 --- AppleYan
回復

lolo 發表於 2008-4-23 22:44:57 |顯示全部樓層
原帖由 花花公子 於 2008-4-23 22:40 發表
根據大家小苗認領分配如下
1 Emerald Love     小女子  
2 Heritage Frolic 小花朵 
3 Heritage Frolic FD113
4 Heritage Frolic    Catcatduck
5 Heritage Frolic    racoon
6.發叔字花249    Joey1997
7.發叔字 ...

仲八掛多手添     公子你真快
回復

12下一頁