非洲紫羅蘭及流鼻涕葉片(結束)

作者: Oskar 發表于 2008-4-23 17:25:41
2784 20
237 Little Rick 10 塊
http://www.dollyyeh.idv.tw/little_rick.htm
流鼻涕 3 塊
Irish El Ec Sp 1 塊
http://www.dollyyeh.idv.tw/irish_el_ec_sp.htm

每人最多可選 葉片 3 塊 (不論品種)

交收方法: 回郵
          請自備回郵及包裝物料(發泡膠或紙皮一塊或小盒子一個)
         pm我取地址

請寫下葉片數量及品種
在此排隊:

c.t.-流鼻涕 / iees - Irish El Ec Sp /

確認分享名單:
1)cedric523: 237/C.T/IEES 各x1  
2)cat2008: 237 x2   
3)tiger: 237 x2  
4)raccon: iees x1   (都可以比多一塊ge...  )
5)carcarduck 237 x2 (sorry...no more iees.. )
6)faifai: 237 x2 (sorry...no more iees.. )
7)c0126: 237 x1  
8)tongtong : C.T  (sorry...no more 237.. )
請pm取地址以作確認

評分

查看全部評分

cedric523 發表於 2008-4-23 17:29:26 |顯示全部樓層
我想要 237 Little Rick 1 塊, 流鼻涕 1 塊, Irish El Ec Sp 1塊
回復

cat2008 發表於 2008-4-23 17:30:56 |顯示全部樓層
1.  cat2008 (我想要Little Rick (2塊) thanks!)
回復

Tiger 發表於 2008-4-23 17:31:48 |顯示全部樓層
237 Little Rick X2  花瓣好似櫻花
回復

raccoon 發表於 2008-4-23 17:44:51 |顯示全部樓層
thank you!!

-->噢,請問仲有冇?

回復

catcatduck 發表於 2008-4-23 17:45:09 |顯示全部樓層
1.  cat2008 (我想要Little Rick (2塊) thanks!)
5.catcatduck<我想要237 Little Rick 2 塊Irish El Ec Sp 1 塊>thanks

回復

catcatduck 發表於 2008-4-23 17:47:08 |顯示全部樓層
5.catcatduck<我想要237 Little Rick 2 塊Irish El Ec Sp 1 塊>thanks
回復

faifai 發表於 2008-4-23 17:50:19 |顯示全部樓層
我想要
Little Rick 2 塊
Thanks
回復

C0126 發表於 2008-4-23 18:00:54 |顯示全部樓層
237 Little Rick 我要呀.....thx...(我都想要2塊)
回復

tongtony 發表於 2008-4-23 18:03:11 |顯示全部樓層
237 Little Rick 好美啊! 流鼻涕也非常有趣
我也希望能夠獲得一枝半葉,來試種一吓呢 感謝咗你先.

回復

winniepooh 發表於 2008-4-23 18:03:55 |顯示全部樓層
Irish El Ec Sp 好靚...還有嗎>?
回復

Workingbee 發表於 2008-4-23 18:19:23 |顯示全部樓層
原帖由 catcatduck 於 2008-4-23 17:47 發表
5.catcatduckthanks

6. 我想要 Little Rick x 1 and Irish El x1 (Thanks)
回復

貓印 發表於 2008-4-23 18:50:03 |顯示全部樓層
唔該~~
我想要237 Little Rick 1片嫁!!
回復

kokotiger 發表於 2008-4-23 18:54:33 |顯示全部樓層
我想要237 Little Rick 1 塊 同 Irish El Ec Sp 1 塊 thank~

回復

Oskar 發表於 2008-4-28 15:44:24 |顯示全部樓層
已寄出給以下花友 :
raccon, tiger, C0126, faifai

P.S. fai fai , 你的盒子很精緻, 請問在那兒有售 ?
回復

faifai 發表於 2008-4-29 18:45:17 |顯示全部樓層
Thank you Oskar,

葉片剛剛收到,包得好靚呀!
多了一片183,想請問係咪 Irish El Ec Sp !

盒子是上年在十蚊店買的,是一個大盒裡面放著幾個小盒的。這個是裡面其中一個小盒。

都幾好用,不過郵費就要比多少少!
回復

Oskar 發表於 2008-4-29 18:56:15 |顯示全部樓層
原帖由 faifai 於 2008-4-29 18:45 發表
Thank you Oskar,

葉片剛剛收到,包得好靚呀!
多了一片183,想請問係咪 Irish El Ec Sp !

盒子是上年在十蚊店買的,是一個大盒裡面放著幾個小盒的。這個是裡面其中一個小盒。

都幾好用,不過郵費就要比多少少! ...

唔該唔該~原來$10店有這種盒子~
183是無名的, 不是 Irish El Ec Sp , 已沒有多餘的 Irish El Ec Sp 葉子了... sor...
如果真的很喜歡 Irish El Ec Sp 這花, 可以多留意bunbun的$12av, 有時也有這花~

回復

C0126 發表於 2008-5-1 13:32:11 |顯示全部樓層
我都收到啦....多謝^_^
回復

cat2008 發表於 2008-5-2 14:37:27 |顯示全部樓層
Oskar, 我都收到啦. Million million....Thanks!! 冇諗過會有咁多額外驚喜!!  多謝多謝!!  其中一棵寫住"繡球", 唔知佢英文名係咩呢?  不過棵C8收到時已氣絕身亡.
回復

Oskar 發表於 2008-5-2 14:58:39 |顯示全部樓層
"繡球" 是無名的, 由花友dick分享http://www.hkplants.com/viewthre ... p;highlight=%2Bdick
回復

12下一頁