岩桐繼續開^^作業慢慢交

作者: aj~kiss 發表于 2008-4-21 01:36:15
60766 839
江江 發表於 2008-9-4 00:31:41 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-9-4 00:28 發表

咪咁openhttp://a2233.myweb.hinet.net/msn/primitives/primitives%20(41).gif

係呀..............My Love
該煨籮(MarkC見到一定大叫)
回復

aj~kiss 發表於 2008-9-4 00:35:50 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-9-4 00:29 發表

你問乜呀.....靚頑童

我學你發奇想...
我去洗白白la
回復

江江 發表於 2008-9-4 00:38:05 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-9-4 00:35 發表

我學你發奇想...
我去洗白白lahttp://a2233.myweb.hinet.net/msn/primitives/primitives%20(42).gif

下次炳你 打 pat pat
回復

beebeebo 發表於 2008-9-4 08:11:47 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-9-3 23:59 發表
越睇越唔明........我真係好蠢?

貼下美花[換]和下
昨天開的
?ib_____DZrurilMf ...

J大,
請問佢個芳名是甚麼呢?
呢隻真系另我中毒!

回復

江江 發表於 2008-9-4 10:32:25 |顯示全部樓層
原帖由 beebeebo 於 2008-9-4 08:11 發表

J大,
請問佢個芳名是甚麼呢?
呢隻真系另我中毒!

佢只係.........S. Sky High Red
可入去佢果个 Blog 望吓....好多正嘢
回復

beebeebo 發表於 2008-9-4 12:03:04 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-9-4 10:32 發表

佢只係.........S. Sky High Red
可入去佢果个 Blog 望吓....好多正嘢

THANKS.......!
回復

aj~kiss 發表於 2008-9-4 13:53:02 |顯示全部樓層
原帖由 lolo 於 2008-9-3 23:35 發表

精子的頭髮比貞子的頭髮更恐怖 add9icon            (aj 唔好add7icon 我)   

我今日有人call我,先知我寫錯字
回復

aj~kiss 發表於 2008-9-4 13:57:48 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-9-4 00:38 發表

下次炳你 打 pat pat

[img][/img][img][/img]
回復

aj~kiss 發表於 2008-9-4 14:00:01 |顯示全部樓層
原帖由 beebeebo 於 2008-9-4 08:11 發表

J大,
請問佢個芳名是甚麼呢?
呢隻真系另我中毒!

尼隻好似妳都有
回復

beebeebo 發表於 2008-9-4 14:03:42 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-9-4 14:00 發表

尼隻好似妳都有

呢個我有一隻小苗!!

回復

aj~kiss 發表於 2008-9-4 16:51:01 |顯示全部樓層
交美女花友的作業,體驗生命的奇妙

美女花友交我手的Sinn. Flair 08 7/21來我家,四片葉的側芽
很精神健康

被我放在窗邊的溫室,兩三星期後看她沒生長,便打算替她換大屋和加些株石.............誰知把植株拿上來,有兩片葉柄巳爛掉 可能溫室有陽光太悶了
剩下中心兩葉我沒放棄,把她插入珠石

原來巳不只兩片葉,應該之前也不只四兩片葉

側邊的就是爛葉柄的那兩片葉.也不放棄

美女花友知過側芽爛葉,在急救途中送來更大側芽[哈哈哈,賺到笑 ]

大側芽今天還生了小側芽

當天急救的小側芽巳長大了

兩片葉子也巳長根

中間住着兩株寄居芽,大的就是大側芽生的小側芽

嗚謝美女花女   
回復

江江 發表於 2008-9-4 16:54:23 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-9-4 16:51 發表
交美女花友的作業,體驗生命的奇妙

美女花友交我手的Sinn. Flair 08 7/21來我家,四片葉的側芽
很精神健康

被我放在窗邊的溫室,兩三星期後看她沒生長,便打算替她換大屋和加些株石.............誰知把植株 ...

奸人JJJJJJJ..............賺到笑...種得掂...俾個A
回復

aj~kiss 發表於 2008-9-4 17:16:25 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-9-4 16:54 發表

奸人JJJJJJJ..............賺到笑...種得掂...俾個A

我邊處奸
回復

江江 發表於 2008-9-4 18:47:44 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-9-4 17:16 發表

我邊處奸 http://www.iqq8.com/qq/mulu/csq/csq(9).gifhttp://www.iqq8.com/qq/mulu/csq/csq(6).gif

你扮唔明....騙我費了一輪口水解釋.....唔係呢個奸...,就係呢個姦.....
回復

aj~kiss 發表於 2008-9-4 19:02:50 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-9-4 18:47 發表

你扮唔明....騙我費了一輪口水解釋.....唔係呢個奸...,就係呢個姦.....

我冇扮唔明....係冇你地咁精明留意到錯字 ......................貞我識 ..................................姦妳先識
回復

江江 發表於 2008-9-4 19:09:42 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-9-4 19:02 發表

我冇扮唔明....係冇你地咁精明留意到錯字 ......................貞我識 ..................................姦妳先識

哈哈..........你吩咐我做..........我唔會托你手踭..........你要 X 民意(誰)....

回復

江江 發表於 2008-9-4 19:14:14 |顯示全部樓層
AJJJJJJJJJJJJJ
吃了飯未.....
你瘦了....吃多少少呀
你啲花花在我家...大了很多...勿念

回復

aj~kiss 發表於 2008-9-4 19:21:10 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-9-4 19:09 發表

哈哈..........你吩咐我做..........我唔會托你手踭..........你要 X 民意(誰)....http://a5556.myweb.hinet.net/msn/realpeople1/rp1%20(93).gif

你又無里頭 b處X 民意(誰)...?講唔清比人誤會
原帖由 江江 於 2008-9-4 19:14 發表
AJJJJJJJJJJJJJ
吃了飯未.....
你瘦了....吃多少少呀
你啲花花在我家...大了很多...勿念

比妳激瘦哂[img][/img]
回復

江江 發表於 2008-9-4 19:33:59 |顯示全部樓層
誤会由得佢地啦.....人生存不是為別人而活...
凡事無對與錯...祇有立場不同...觀点與角度也不同
正所謂 : 曹操都有知心友...關公都有對頭人
在茫茫人海中....大家要修百年才可同船渡...我珍惜關心相識的每一個人
回復

aj~kiss 發表於 2008-9-4 19:39:37 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-9-4 19:33 發表
誤会由得佢地啦.....人生存不是為別人而活...
凡事無對與錯...祇有立場不同...觀点與角度也不同
正所謂 : 曹操都有知心友...關公都有對頭人
在茫茫人海中....大家要修百年才可同船渡...我珍惜關心相識的每一個人:lov ...

無里頭:  無里頭 地點、時間、場合、劇情,無樣match 妳都係番去吹水

回復