毬蘭Hoya 團購 (完) 25/8 update 有相 9月前可以交收

作者: lapcheung9x3 發表于 2010-7-28 01:12:23
21085 89
lapcheung9x3 發表於 2010-8-3 11:17:56 |顯示全部樓層
回復 10# claudiatang

你可到那條link, 有葉和花的照片~
回復

claudiatang 發表於 2010-8-3 09:13:00 |顯示全部樓層
回復  claudiatang

我訂以下五款,辛苦晒!
    111, Hoya onychoides No.1 爪叶球兰------------150--135
...
carlyyau 發表於 2010-8-2 23:30

這位花友是否弄錯了?團購不是我發起的呀﹗?我也想買,但想知道詳細資料和想看看花花的樣子先﹗
回復

lapcheung9x3 發表於 2010-8-3 01:17:53 |顯示全部樓層
回復 7# wong

我部電腦睇又唔慢架bor~~ carlyyau 睇慢唔慢?~~
回復

carlyyau 發表於 2010-8-2 23:30:59 |顯示全部樓層
回復 6# claudiatang

我訂以下五款,辛苦晒!
    111, Hoya onychoides No.1 爪叶球兰------------150--135
89, Hoya lasiantha clone A棉毛球兰----------------450--420
126, Hoya praetorii.猴王球兰----------------------------460--430
132, Hoya serpens匍匐球兰(原种)----------130--120
42, Hoya denisii丹尼斯球兰--------------160--145
回復

wong 發表於 2010-8-2 23:22:46 |顯示全部樓層
個論壇慢得好緊要.....
回復

claudiatang 發表於 2010-8-2 12:51:29 |顯示全部樓層
沒照片嗎?光看葉都不知花形如何?
回復

小女子 發表於 2010-8-2 00:00:18 |顯示全部樓層
我都有興趣,請預我!
回復

carlyyau 發表於 2010-8-1 23:51:33 |顯示全部樓層
回復 3# carlyyau

係唔係訂泰國啲毬蘭呀?我恨著好耐啦,希望成事啦.
回復

carlyyau 發表於 2010-8-1 23:41:42 |顯示全部樓層
回復 2# claudiatang

有冇資料呀?我有興趣呀.
回復

claudiatang 發表於 2010-7-28 10:03:11 |顯示全部樓層
有詳細資料嗎?
回復