毬蘭Hoya 團購 (完) 25/8 update 有相 9月前可以交收

作者: lapcheung9x3 發表于 2010-7-28 01:12:23
21039 89
lapcheung9x3 發表於 2010-10-27 20:26:30 |顯示全部樓層
末, 呢幾日, 日日都揾, 貼了很多街招.....但一個電話都冇收到........真的很擔心.......請問可以幫我facebook forward開去ma?~ thanks~~
http://www.facebook.com/?ref=hom ... 93752262&set=-.
回復

CHUNMA 發表於 2010-10-27 20:55:16 |顯示全部樓層
末, 呢幾日, 日日都揾, 貼了很多街招.....但一個電話都冇收到........真的很擔心.......請問可以幫我facebo ...
lapcheung9x3 發表於 2010-10-27 20:26

條 link 入唔倒??
回復

lapcheung9x3 發表於 2010-10-27 21:21:11 |顯示全部樓層
untitled1 (Medium).jpg
****急急急****尋白色貴婦狗, 女仔 3歲半, 白色紅邊頸帶
10月24日晚上8時在錦田市錦蒲路遺失, 如拾獲或見到, 請電95263618 ,伍小姐
重酬 (THANKS) 請幫忙facebook forward 開去, 萬分感激!!!

入唔到?~~~~
或者可以copy
really thanks a lot...................
回復

lapcheung9x3 發表於 2010-11-4 00:42:01 |顯示全部樓層
前幾日和Roy contact過,
Roy: ""我十一月二十号会过去。我会一起带回来。不好意思了,让大家担心....."""
末交收的, 應該11月末才可交收............
回復

SSL200507 發表於 2010-11-4 09:50:17 |顯示全部樓層
Did you find your dog?  
回復

lapcheung9x3 發表於 2010-11-4 17:40:42 |顯示全部樓層
回復 85# SSL200507

Not yet, and my dad went to hospital on Mon, so i seldom go on the internet.
回復

SSL200507 發表於 2010-11-4 18:32:19 |顯示全部樓層
Wish he can get well soon and in view of the change of weather, you have to take care of your own self as well.  
回復

CHUNMA 發表於 2010-11-4 19:25:59 |顯示全部樓層
回復 86# lapcheung9x3

你自己都要好好保重啊
回復

lapcheung9x3 發表於 2010-11-28 20:10:49 |顯示全部樓層
上次的球蘭又要押後了, 我真的很不好意思, 可退款或要12月~~
他們又有球蘭團了, 以後大家想買的, 可向Roy直接買, 快遞可送到屋企/公司.

lapcheung9x3 下午 07:42:04
Roy, 请问Hoya 到了ma?~~~  
魚頭 下午 07:43:26
还没,呵呵呵。确定要这几天来开个团。可以寄养的。下月中到货。我刚泰国回来。
魚頭 下午 07:45:44
不好意思。   
lapcheung9x3 下午 07:45:48
我向他们说了Hoya 20/11到中国.......
魚頭 下午 07:46:30
嗯,我清楚。还有什么没给你们发过去的?   
魚頭 下午 07:46:47
因为东西少成本太高。
回復