馬鞍山山頂觀賞野生杜鵑及西貢晚餐(行程及地點改為赤柱)

作者: KUNO 發表于 2009-3-10 03:18:51
26375 432
carlo 發表於 2009-3-11 04:18:20 |顯示全部樓層
各位 , 老老實實啦 !  我自己知自己事 ,  您地先唔覺得我地咁一家人去煩到您地架 ?   我接受意見架 !
回復

KUNO 發表於 2009-3-11 00:25:52 |顯示全部樓層
我可唔可以係耀安邨巴士站等呀
vivi 發表於 11/3/2009 00:23

妳識得去同唔怕等我哋咁迷得囉!
因為次次都有人遲大到!
回復

vivi 發表於 2009-3-11 00:23:31 |顯示全部樓層
我哋會喺沙田火車站搭九巴85K去到馬鞍山耀安邨巴士站,再轉的士上馬鞍山村.
你識路嘅話可以自己去耀安邨巴士站等,如果唔識嘅就去沙田等.
KUNO 發表於 2009-3-11 00:20

我可唔可以係耀安邨巴士站等呀
回復

KUNO 發表於 2009-3-11 00:20:24 |顯示全部樓層
KUNO大哥,我住西貢,要在那兒等你們呀﹗無可能又跑去沙田火車站,你們坐幾號巴士去馬鞍山?在那個巴士站下車?馬鞍山村在那兒呢?
claudiatang 發表於 10/3/2009 09:44

我哋會喺沙田火車站搭九巴85K去到馬鞍山耀安邨巴士站,再轉的士上馬鞍山村.
你識路嘅話可以自己去耀安邨巴士站等,如果唔識嘅就去沙田等.
回復

vivi 發表於 2009-3-11 00:16:25 |顯示全部樓層
哈哈....
如果我都可以算係好人嘅話,咁哩個世界就唔會再有壞人啦!
KUNO 發表於 2009-3-11 00:08

水母大人都話你好好人呀
回復

jellyfishy 發表於 2009-3-11 00:15:09 |顯示全部樓層
KUNO大哥好好人http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(0).gif
vivi 發表於 2009-3-10 22:29

x2
回復

KUNO 發表於 2009-3-11 00:08:29 |顯示全部樓層
KUNO大哥好好人http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(0).gif
vivi 發表於 10/3/2009 22:29

哈哈....
如果我都可以算係好人嘅話,咁哩個世界就唔會再有壞人啦!
回復

vivi 發表於 2009-3-10 22:30:36 |顯示全部樓層
有興趣參與是次活動者請在此報名.
5.
6.
7.
8.
回復

vivi 發表於 2009-3-10 22:29:28 |顯示全部樓層
啲七八十歲長者都行到,唔會太難嘅.
到時睇情況啦,都唔係一定要上到最高嘅!
KUNO 發表於 2009-3-10 22:19

KUNO大哥好好人
回復

KUNO 發表於 2009-3-10 22:19:31 |顯示全部樓層
KUNO大哥
"馬鞍山頂峰(海拔702m,路段較斜難行) " 我驚驚地喎
vivi 發表於 10/3/2009 09:20

啲七八十歲長者都行到,唔會太難嘅.
到時睇情況啦,都唔係一定要上到最高嘅!
回復

claudiatang 發表於 2009-3-10 09:44:34 |顯示全部樓層
KUNO大哥,我住西貢,要在那兒等你們呀﹗無可能又跑去沙田火車站,你們坐幾號巴士去馬鞍山?在那個巴士站下車?馬鞍山村在那兒呢?
回復

vivi 發表於 2009-3-10 09:20:51 |顯示全部樓層
KUNO大哥
"馬鞍山頂峰(海拔702m,路段較斜難行) " 我驚驚地喎
回復

KUNO 發表於 2009-3-10 03:22:53 |顯示全部樓層
有興趣參與是次活動者請在此報名.
5.
6.
7.
8.
................................................
回復