作者: ericipwk 發表于 2013-10-4 18:35:07
957 15

分株出來X3,交換優先,將於星期日晚公佈

交收方法:
面交: 美孚至深水土步地鐵, 時間再約

注意事項:

1. 非先到先得,曾分享給我的花友優先。(如申請分享花友多於分享數目, 將會抽簽決定, 結果將於10月7曰公佈)
2. 花友如未能於登記後一星期內約時間,即當自動棄權。
3. 收到AV後,必須在帖中回覆確認。
4. AV送出與否,本人有最終決定權。

相:
請排隊

結果:
1. powergun (thx 斑葉正呀) ( 已於18/10交收)
2. PercyMKLau (thx) (已於26/10 交收)
3. Shadowyip (深水埗ok..可交換幼苗) ( 已於18/10交收)
請留下電話,我WHATAPP 你們,謝謝!
我要星期五才分到苗,可能在下星期才可面交,如不可以的話,請告之!!

評分

查看全部評分

ericipwk 發表於 2013-10-4 18:36:49 |顯示全部樓層
這幾天都是upload 不到圖,版主可幫我嗎?
回復

ericipwk 發表於 2013-10-4 18:36:54 |顯示全部樓層
回復

ericipwk 發表於 2013-10-4 18:37:00 |顯示全部樓層

蠢版主,前兩日都upload唔到, 所以幫唔到你. 其他花友教你的方法得唔得呀?  發表於 2013-10-5 09:24
桌面電腦就轉用 google chrome瀏覽器~i.e. 係upload唔倒架~  發表於 2013-10-4 20:15
回復

shadowyip 發表於 2013-10-4 18:49:01 來自手機 |顯示全部樓層
請問咩色?我有興趣。
回復

fafa18b 發表於 2013-10-4 20:07:27 |顯示全部樓層
咁它們叫咩名(數字)呢??
回復

c.heather 發表於 2013-10-4 20:13:56 |顯示全部樓層
或者可以先Upload到photobucket再post link?
回復

powergun 發表於 2013-10-4 21:09:03 |顯示全部樓層
用google chrome 就可以up 到圖
回復

三點白 發表於 2013-10-5 00:38:12 |顯示全部樓層
請排隊
1. 三點白, ( 美孚至深水埗地鐵OK, thanks )
回復

powergun 發表於 2013-10-5 08:18:31 |顯示全部樓層
請排隊
1. 三點白, ( 美孚至深水埗地鐵OK, thanks )
2. powergun (thx 斑葉正呀)
回復

BenLau 發表於 2013-10-5 08:30:32 |顯示全部樓層
請排隊
3. PercyMKLau (thx)
回復

shadowyip 發表於 2013-10-5 09:34:06 |顯示全部樓層
請排隊
3. PercyMKLau (thx)
4. Shadowyip (深水埗ok..可交換幼苗)
回復

carriez 發表於 2013-10-5 10:15:58 來自手機 |顯示全部樓層

請排隊 1. 三點白, ( 美孚至深水埗地鐵OK, thanks ) 2. powergun (thx 斑葉正呀) 3. PercyMKLau (thx) 4. Shadowyip (深水埗ok..可交換幼苗).           5carriez美孚至深水埗地鐵OK
回復

ericipwk 發表於 2013-10-5 18:11:45 |顯示全部樓層
upload-ed thx all of you
回復

shadowyip 發表於 2013-10-18 14:05:25 來自手機 |顯示全部樓層
thankyou very much.
是迷你種。like
我的歎慣冷氣,請消毒及換泥。
回復

powergun 發表於 2013-10-19 09:23:52 |顯示全部樓層
昨晚已交收了, 多謝樓主分享
粉紅色斑葉好靚,  已想種好耐, 迷你種斑葉應該好難種的, 希望可以種到
回復