行了三個街市 先找到 還要收我二十二蚊
發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
乜蓮藕唔係打橫生嘅咩!

樓主| 發表於 5 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
B17 發表於 2019-4-15 18:29
乜蓮藕唔係打橫生嘅咩!

爆左牙點 要向上生的 他會反地心吸引力的
發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
人地以為你嫁娶用, 收得你平啦。
 樓主| 發表於 4 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
andyman 發表於 2019-4-16 09:33
人地以為你嫁娶用, 收得你平啦。

本身是十蚊一大兜 一問他有沒發了牙的蓮藕 他說有 就在角落連同我選了幾個沒有發牙的收我二十二蚊 算吧!好過去花店買 一個頭都要二十八蚊 除笨有精[掩面]
 樓主| 發表於 4 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
眼都花 發表於 2019-4-16 09:46
本身是十蚊一大兜 一問他有沒發了牙的蓮藕 他說有 就在角落連同我選了幾個沒有發牙的收我二十二蚊 算吧! ...

總知賣菜的C奶 穿得有點性感的都是穩笨七多
菜妹!你話系5系
 樓主| 發表於 昨天 22:02 來自手機 | 顯示全部樓層
今晚襯落雨 張盤蓮藕放落池底 希望一星期後長出新牙 快高長大