雙魚座 發表於 2019-1-9 10:51
試去地區Fb誠徵下,有些人會有。我已徵到鐵盒,但比較重和大,相信郵費會貴些。 ...

我見到淘x有啲外賣醬油盒仔,好似唔錯,分左苗直接落泥種埋,寄出時只要冚埋個蓋,就得!
小雷子 發表於 2019-1-9 11:43
我見到淘x有啲外賣醬油盒仔,好似唔錯,分左苗直接落泥種埋,寄出時只要冚埋個蓋,就得![emoji]1f601[/ ...

膠盒~你相信郵差嗎?
八隻花貓種子,發到五隻,分别是:
venus x beltane, Halloween x dress,   multifolia x belatane, Nis nascax  x bogitensis, wgj02 x b044
各位花友成績如何呢?
雙魚座 發表於 2019-1-15 10:56
八隻花貓種子,發到五隻,分别是:
venus x beltane, Halloween x dress,   multifolia x belatane, Nis na ...

我未播種喎!
新年前交吓功課先。喜蔭迷岩果筴種子種起。